Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 22 z 22

Temat: Akcja ożywienie MFO!

mfo ma niestety syndrom pępka świata (albo w sumie bardziej społeczeństwo mfo)

prawda jest natomiast taka, że jedyny "ratunek" to apka mobilna - zresztą, pomyślcie ile mikrotransakcji jest w mobilkach - pytanie tylko czy obecny model mfo nie gryzłby się z aspektem mobilnych gierek

wszelkie inne próby i pomysły to były by dobre do czasów jak maxem było eliar - takie są realia rynku i nie zapowiada się wcale na powrót do czasów 2k-2k10
    Le tits now

Użytkownik Avatar Eresmel
    Tak jak pisałem, dopóki pewne kółka się kręcą i pewna instytucja realizująca zadania z zakresu ubezpieczeń społecznych działa dopóty gra będzie miała środki do utrzymywania serwerów
    This is a certified hood classic

Zbanowany
    kubazowi dajcie zeby na sklep play wrzucil xdd jeszcze brakuje zeby tam subskrybcje jakies dac. wazne ze dochod z osob z papierami sie zgadza a serwery moga już w 2026 być na poziomie przecietnego komputera no jak dla mnie to sa jakies jaja. a jeszcze potem mi usuwaja posty za to ze wsm to fakt

jak wspominalem gdy inne gry zarabiaja to (w wiekszosci) staja sie lepsze i dbaja o swoja spolecznosc
    natomiast tutaj stoimy w 2012 gdzie sie spiewalo koko koko euro spoko jesli chodzi o regularnosc update (chociaz i tak wtedy bylo lepiej ale porownuje do ogolu) i ogolnie rzecz biorac. do tego Rothschildowie przejeli gre wiec ciezko tez bez wrzucania do skarbonki miec cokolwiek no chyba ze sie ma jedno z 3: kolegow z eq, papier z zusu lub kochajacych rodzicow.

Użytkownik
    Jestem tutaj nowy i zastanawiam się panowie, skąd tyle negatywnej energii? Gierka jest naprawdę spoko, więc i społeczność powinna zachęcać się wzajemnie, narzekaniem jeszcze żaden człowiek niczego nie zmienił

Hydrei, jeden z najlepszych w tej grze skasował konto, wiadomo skąd taka decyzja?

Użytkownik
    Ja myślę, że te kiczowate reklamy typu "Nie jedz zupy, graj w MFO", albo "Nie bądź dzbanem, graj w MFO" niosło najbardziej tę grę w mainstream. Zdjęcie dla kontekstu
    Nazwa:  6162af762cef57a869f767cba7b14389.png
Wyświetleń: 100
Rozmiar:  97.4 KB

Użytkownik Avatar Mężczyzna
    Zgadzam się, właśnie dlatego zacząłem w to grać

Użytkownik
    Jak to napisać. Mfo potrzebuje reworku całkowitego. Jak ktoś nie walczy pvp to jest nudno. Globale jak się bije też idzie się zanudzić . Ogółem nie podoba mi się w jakim kierunku idzie ta gra. Nie masz energii nic nie masz do roboty. Za wolno się respi energia. A mf to muszę wszystkim napisać, nie warto ładować, bo jest jak w granie w kasynie wpłacasz kasę, możesz jej nie odzyskać dopiero teraz to się uświadomiłem. Ogółem mi się nie podoba, jak ta gra się stała p2w i strasznie trudna. Jak tak ma wyglądać dalej to, większość będzie miała wyrzuty sumienia dlaczego wydałem/am na tą grę a mogłem grać free to Play. Ogółem nie polecam na ten moment tej gierki.
    Nadal wiem, że kłamiecie

Uprawnienia