Petycja o przywrócenie KG w takiej formie jakiej jest bo już prawie rok minął od poprzedniego i duża nuda w grze
(IŚ tez mozna)
dziękuje
Petycja o przywrócenie KG w takiej formie jakiej jest bo już prawie rok minął od poprzedniego i duża nuda w grze
(IŚ tez mozna)
dziękuje
Ostatnio edytowane przez Raadzio ; 06-01-2026 o 17:39
pod petycja trzeba się podpisywać, możesz dać ankietę, żeby to umożliwić
smartest mfo3 player
podpisuję się.
https://discord.gg/TEPXex4Upd <---- NAJLEPSZY SERWER DISCORD
Nie wiem dlaczego stworzyłeś kolejny post na ten temat. Nie tak dawno pisałeś,że niemal pewne jest KG w styczniu.
@Ashley masz rację nie wyklucza, tylko pisanie co kilka tygodni o powrocie KG/IŚ w żaden sposób ich nie przyśpieszy.
Ostatnio edytowane przez Suczek ; 06-01-2026 o 21:20
oczywiscie sie podpisuje nawet nie czytam calej umowy
i jeszcze mozna dorzucic od razu mozliwosc ogladania walk pvp w kurthus, gildii kupieckiej i u kowala w kurthus
Przepraszam że zakłócam Pana spokój ale od trzech tygodni ciągle mi dokuczają te same osoby takie jak:
Eresmel,Elrond Undómiel, Dark, Azekami, Harrious, Fusia
Czuję się prześladowany i gra mi się bardzo nieprzyjemnie, po nieudanych rozmowach z tymi graczami jestem zmuszony prosić Pana o interwecję.
Nie wiem co jest gorsze - kolejne tematy w tej sprawie, czy bezsensowna część postów powyżej, która jest zwykłym spamem.
To że IŚ/KG są potrzebne na już to jest wiadome nie od dziś, ale skoro była ankieta na wydarzeniu xmas odnośnie tego - czekajcie cierpliwie.
Jeśli zależy "górze" na rozrywce - będą niebawem dodane.
Brak ankiety uniemożliwia okazania poparcia bez tworzenia długich postów. Don’t hate the player, hate the game.
Zresztą, gracze powinni głośno mówić, czego chcą, jeśli jest to coś, czego w danym momencie bardzo brakuje.
Aczkolwiek temat na ten, well, temat już powstał. Więc jeśli któryś z modów scali tematy, to nuż może dodać ankietę i usunąć owy spam.
Ostatnio edytowane przez Hide ; 06-01-2026 o 22:34