Zobacz wyniki ankiety: chowance powinny dostac reworka

Głosujących
17. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak mozliwosc sprzedazy

9 52.94%
  • Tak mozliwosc uzycia kilku na raz

0 0%
  • Tak mozliwosc wymiany na inny przedmiot premium

4 23.53%
  • Tak (po prostu Tak lub inny pomysl)

3 17.65%
  • Nie

1 5.88%
  • Nie wiem

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: chowance

Zbanowany

Pomysł chowance

siema proponuje zeby mozna bylo cos zrobic z chowancami ktorych nie chcemy lub mamy za duzo
    u mnie sytuacja wyglada tak:
    Chowaniec: Kucyk 1 1szt
    Chowaniec: Kucyk 4 1szt
    Chowaniec: Świąteczny Piesek 3szt
    Chowaniec: Mini Smok 2 3szt
    Chowaniec: Jelonek 1szt
    i na prawde nie wiem co z tym zrobic jak i tak moge tylko jednego miec na raz. moze wiecej chowancow jednoczesnie (chodz by to przeszkadzalo a i tak sa zbugowane) albo zeby chociaz do pociary za 100k sprzedac czy chociaz wystawic. nie wiem ale nikt i tak tych chowancow nie kupuje za mf a jest to wciskane do prezentow z ogromna szansa jak na item premium za 25mf xd
    Ostatnio edytowane przez Cooliak ; 04-01-2026 o 04:07

ta, sam fakt że możesz dostać więcej niż jednego tego samego obsrańca chowańca jest bez sensu, jak i tak nie możesz mieć dwóch na raz.
    Jestem za, nie ważne co by z nimi zrobić, najlepiej żeby można było je oddawać do schroniska pociary w zamian za emefy.

Użytkownik Avatar Luxferre
    moje propozycje:
    1. niech będą w sklepie za złoto (co jednocześnie sprawi, że będą handlowe, tak jak pyły/napoje) - kiepski pomysł, bo w zasadzie tylko przeszkadzają swoim błąkaniem się po mapie, zaśmiecaniem jej, i pojawianiem się w niedostępnych miejscach, np. w ścianach, a to sprawi że będzie ich jeszcze więcej
    2. dodać możliwość poświęcenia ich molochowi w zamian za doświadczenie
    3. wymiana chowańców na przedmioty kolekcjonerskie - trochę bez sensu, ale jednocześnie chore jest też to, że kolekcjonerek jest w grze tak mało, że osiągają ceny po kilka - kilkanaście milionów. i tak co event, a eventów z rzadkimi przedmiotami jest w grze 5 rocznie (licząc święta + nowy rok jako jeden)
    4. można je też usunąć z drop table ze wszystkich upominków. albo w ogóle z gry (patrz: punkt 1 i ich zabugowanie/przeszkadzanie).
    5. ewentualnie niech będą permanentne a nie znikające po evencie, wtedy nikt nie będzie narzekał że ma więcej niż 1 chowańca, nie licząc duplikatów. tutaj wciąż występuje problem z punktu 1
    Ostatnio edytowane przez Luxferre ; 04-01-2026 o 07:40
    ::::​)

Użytkownik
    Zrobić chowańce handlowe lub wymienić je na przedmiot premium.

proponuję całkowicie usunąć chowańce z gry (za odszkodowaniem dla tych, którzy je kupili w czasie eventu)
    ew. pozostawić je wyłącznie do zakupu za mf, wtedy sie nie beda marnowały
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Uprawnienia