Zobacz wyniki ankiety: Czy potwierdzasz, że błąd istnieje?

Głosujących
3. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, potwierdzam, że błąd istnieje (również się z tym spotkałem)

1 33.33%
  • Nie, nigdy nie miałem tego błędu, a sprawdzałem warunki jego wystąpienia

0 0%
  • Nie zwracałem uwagi/Nie jestem w stanie sprawdzić

1 33.33%
  • Według mnie to nie jest błąd gry

1 33.33%
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: [P3] Gremliny są za szybkie

Użytkownik

[P3] Gremliny są za szybkie

Jak nastąpiła zmiana w tym roku na to, że gremliny ruszają się jak utopce z eventu wakacyjnego, to teraz gremliny w nowej lokalizacji biegają jak rok temu. Chyba tak nie miało być?

Użytkownik Avatar proskiler
    Zmiana dotyczyła tylko kościotrupów i dyniogłowych.

Użytkownik Avatar damianxp
    Osobiście uważam, że potworki powinny być mniej ruchliwe. Coraz więcej osób gra na urządzeniach mobilnych, a tam nie ma "joisticka", żeby można było biegać w podobny sposób, jak na komputerze za włączonymi potworkami. I tak zbijanie energii poprzez kupienie biegających potworków będzie szybsze.
    Nadal zapominasz że kłamiesz

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    lepsze pytanie - po co to bijecie jak nie ma kuponów oasis? dla 6 losowych unikatów, gdzie połowa pewnie będzie na 90lvl xD Do tego bieganie za tymi gnojkami przez 24 dni po 200eny na widocznych codziennie. W tym evencie jakkolwiek opłaca się tylko robić dyktando i otwierać kalendarz, jak ktoś bije gremliny/wrednego to jest masochistą/nie umie liczyć, pozdrawiamy ~Redakcja

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Cytat Napisał Stara Gwardia Zobacz post
    lepsze pytanie - po co to bijecie jak nie ma kuponów oasis? dla 6 losowych unikatów, gdzie połowa pewnie będzie na 90lvl xD Do tego bieganie za tymi gnojkami przez 24 dni po 200eny na widocznych codziennie. W tym evencie jakkolwiek opłaca się tylko robić dyktando i otwierać kalendarz, jak ktoś bije gremliny/wrednego to jest masochistą/nie umie liczyć, pozdrawiamy ~Redakcja
    Mimo Wszystko to nie jest odpowiedź na pytanie. Każdy ma prawo odejść od tej nudnej codzienności.

Cytat Napisał damianxp
    Osobiście uważam, że potworki powinny być mniej ruchliwe. Coraz więcej osób gra na urządzeniach mobilnych, a tam nie ma "joisticka", żeby można było biegać w podobny sposób, jak na komputerze za włączonymi potworkami. I tak zbijanie energii poprzez kupienie biegających potworków będzie szybsze.
    To tak, ewentualnie dać na urządzenia mobilne opcje dodania strzałek W pewnych aplikacjach do gier coś takiego jest oczywistością.

O Galaxy świetny pomysł ze strzałkami na urządzenia mobilne... +1

Uprawnienia