Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: MFO3 - bryza dawnych dziejów

Użytkownik

Uśmiech MFO3 - bryza dawnych dziejów

Cześć Wam wszystkim!

Mfo3 to jedna z gier mojego dzieciństwa. Minęło wiele lat (i usuniętych kont przez brak aktywności) odkąd zacząłem trzymać w pamięci chęć odkrycia tej gry i powodzenia sobie "dobra, przeszedłem tę grę" mimo, że to nie ma jako takiego końca. Gra ma za sobą swój czas szczytowy, ale jednak w dalszym ciągu odwiedzacie grę oraz forum.

Postanowiłem sobie, że kolejny raz spróbuję. Za każdym razem odbijałem się w okolicach 25 poziomu, ze względu na to, że nie za bardzo rozumiałem mechanizmy "bossów", innych elitarniejszych potworów, czy po prostu tego jak grać. Czy znacie jakieś odpowiednie poradniki, albo bylibyście tak uprzejmi, żeby podzielić się wskazówkami o co chodzi, czy któraś z klas, umiejętności, wyborów jest OP?

Mam świadomość, że wytworzyła się tutaj "zamknięta społeczność" i na pewno wiele się tutaj zdążyło wydarzyć. Czy nie jest za późno do Waszego grona spróbować dołączyć?

Czy aktualnie grająca ilość graczy pozwala na w miarę normalną grę?

Będę bardzo wdzięczny, jeśli otrzymam jakiś odzew,

Trzymajcie się

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Dział poradników czeka na Ciebie.
    Jest tam sporo rzeczy do przejrzenia, przeanalizowania.
    Woj czy mag to tylko wstęp do lektury.
    Zapewniam, że z pomocą poradników, solucji itd. wszystko idzie ogarnąć.
    W razie czego pisz w grze.

Użytkownik Avatar Jotson
    Cytat Napisał MiłyKolega Zobacz post
    Mam świadomość, że wytworzyła się tutaj "zamknięta społeczność" i na pewno wiele się tutaj zdążyło wydarzyć. Czy nie jest za późno do Waszego grona spróbować dołączyć?
    ^ Szczerze nie wiem, czy warto, ale to sam ocenisz jak się bardziej zagłębisz w społeczność xd

Odnosząc się do reszty posta - dział poradników i wyszukiwanie poszczególnych zagadnień przez wyszukiwarkę forum działa nieźle. Do aktualizacji Nordia/Azarad podstawowe poradniki + solucje Antybristlera (ew. wsparte filmami Asasynka) powinny Ci z łatwością wystarczyć do casualowego przejścia gry. Scythe/Kurthus jest jeszcze nieco wybrakowane, ale zanim (albo o ile) do tego dojdziesz, to już zaczniesz ogarniać (no chyba, że będziesz jedynie bezmyślnie expić postać).

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia