Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: link do mapy w grze

Użytkownik Avatar Greyden

link do mapy w grze

siema, proponuje żeby po kliknieciu w tą ikone w grze
    Nazwa:  obraz_2025-12-13_113258664.png
Wyświetleń: 42
Rozmiar:  4.4 KB
    oprocz pojawiania sie mapy, to żeby był też odnosnik do tematu z mapa na forum

na globalach jest cos takiego, w questach tak samo
    ogolnie nie chce mi sie szukac miliona map na forum, pozdrawiam
    7,99 zł za kilogram pomarańczy to dobra cena

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Pomysł wart przemyślenia, za chwilę ktoś wyskoczy z pomysłem, że "tylko w pakiecie premium".

Nie wyskoczę. Wygodne by to było, ale ustawianie tego - juz nie. I po kazdym upku powtórka z rozrywki i nudne wklepywanie 150 linków...
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Cytat Napisał Nasciturus Zobacz post
    Nie wyskoczę. Wygodne by to było, ale ustawianie tego - juz nie. I po kazdym upku powtórka z rozrywki i nudne wklepywanie 150 linków...
    Majac podejscie na zasadzie "fajna propozycja, ale nie chce mi sie jej realizowac" gra dalej bedzie stac w miejscu, a moze i nawet tracic uzytkownikow. Nie o to chyba chodzi, prawda?

Użytkownik
    Znalezienie konkretnej mapy na forum to dosłownie 30 sekund, może z wyjatkiem tych z najnowszego upka.Więc czy ta propozycja jest aż tak ważna w realizacji?

Cytat Napisał Suczek Zobacz post
    Znalezienie konkretnej mapy na forum to dosłownie 30 sekund, może z wyjatkiem tych z najnowszego upka.Więc czy ta propozycja jest aż tak ważna w realizacji?
    W sumie to samo można powiedzieć o pomocy do questów - tam nawet i szybciej.
    Ogólnie byłoby pewnie przydatne by mieć takie info w grze, a jak się okazuje, to nie aż tak wiele osób korzysta z forum.

Cytat Napisał Ashley Zobacz post
    Majac podejscie na zasadzie "fajna propozycja, ale nie chce mi sie jej realizowac" gra dalej bedzie stac w miejscu, a moze i nawet tracic uzytkownikow. Nie o to chyba chodzi, prawda?
    Nie do mnie zażalenia w tej kwestii, ze względów raczej oczywistych
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Cytat Napisał Suczek Zobacz post
    Masz racje, ale nie o to w tym chodzi - po pierwsze wygoda i komfort gry. Po drugie wyszukiwarka forumowa nie nalezy do najlepszych - zamiast podawac wyniki najbardziej zblizone do wyszukiwania w pierwszej kolejnosci, to podaje 20 roznych tematow z ktorych musisz sobie znalezc i wybrac jeden ktory ci pasuje xD

Uprawnienia