Zobacz wyniki ankiety: Czy potwierdzasz, że błąd istnieje?

Głosujących
22. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, potwierdzam, że błąd istnieje (również się z tym spotkałem)

20 90.91%
  • Nie, nigdy nie miałem tego błędu, a sprawdzałem warunki jego wystąpienia

0 0%
  • Nie zwracałem uwagi/Nie jestem w stanie sprawdzić

0 0%
  • Według mnie to nie jest błąd gry

2 9.09%
Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Temat: [P2] Lagi

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot

[P2] Lagi

Od paru dni występuje dużo problemów z płynnością gry, z wiadomości od innych graczy wnioskuję, że nie tylko u mnie. Szczególnie jest to odczuwane przy F5 podczas walki (anulowanie animacji przy 3 osobach auto) lub łapaniu minibossów (długa przerwa pomiędzy "wejściem" w moba a inicjacją walki)

Przeglądarka/OS: nie dotyczy

Użytkownik Avatar Lethal
    Potwierdzam, na upominku cały czas m.in to występuje i sprawia wrażenie, że ktoś ma lepszy wykrywacz i chód postaci..
    Najbardziej neutralny gracz w MFO3. Zero konfliktu tylko 4fun.

Użytkownik Avatar Platynowy
    Dodatkowo (przynajmniej u siebie) zaobserwowałem również efekt "cofania się postaci", w efekcie aby dotrzeć do punktu X trzeba klikać myszką kilka razy w to samo miejsce.

Użytkownik Avatar Spotlight
    Cytat Napisał Platynowy Zobacz post
    Dodatkowo (przynajmniej u siebie) zaobserwowałem również efekt "cofania się postaci", w efekcie aby dotrzeć do punktu X trzeba klikać myszką kilka razy w to samo miejsce.
    Efekt cofania się postaci istnieje już od bardzo dawna.
    By skłonić człowieka do okrucieństw, każ mu wierzyć w absurdy.

Użytkownik Avatar Cooliak
    To może lepszy serwer a nie budżetówka jak by nie było przychodu
    Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Spotlight Zobacz post
    Efekt cofania się postaci istnieje już od bardzo dawna.
    true, utrudniało mi to robienie komnaty zręczności u zielonego smoka, jak mnie tepnęło wstecz i nagle byłam w pułapce kolcowej.

Użytkownik
    Potwierdzam wielokrotnie musialem odswieżac gre przed upominkiem.
    Nadal wiem, że kłamiecie

Mogę też dodać, że częściej wyrzuca do Panelu Gracza. Normalnie zostawienie karty i przejście na inną nie wyrzucało - teraz zdarza mi się to regularnie.

Cytat Napisał Hide Zobacz post
    Mogę też dodać, że częściej wyrzuca do Panelu Gracza. Normalnie zostawienie karty i przejście na inną nie wyrzucało - teraz zdarza mi się to regularnie.
    a to nie czasem wina przeglądarki, funkcja odciążania ramu? bo mnie osobiście na panel gracza to wywala gdzieś dopiero po godzinie

a z tym cofaniem i innymi lagami to warto sprawdzić na jakiejś "czystej" postaci, bo mam wrażenie, że jest to powiązane z ilością naszych rzeczy w CAŁYM ekwipunku, aczkolwiek to tylko domysły
    Le tits now

Cytat Napisał Tensa Zangetsu Zobacz post
    a to nie czasem wina przeglądarki, funkcja odciążania ramu? bo mnie osobiście na panel gracza to wywala gdzieś dopiero po godzinie

a z tym cofaniem i innymi lagami to warto sprawdzić na jakiejś "czystej" postaci, bo mam wrażenie, że jest to powiązane z ilością naszych rzeczy w CAŁYM ekwipunku, aczkolwiek to tylko domysły
    Nigdy wcześniej odkąd korzystam z opery nie wyrzuciło mnie samo z siebie do panelu. Aczkolwiek zauważam to głównie na lokacji eventowej, choć np. na Halloween miałem zostawioną w ten sam sposób kartę i też nigdy nie wyrzuciło.

Przy większej ilości osób w lokacji - miałoby to sens, ale tych osób nie jest aż tyle, jak było podczas halloween chociażby.

A i pisząc ten post wyrzuciło mnie do panelu.
    Ostatnio edytowane przez Hide ; 09-12-2025 o 01:09

Administrator
    Szczególnie jest to odczuwane przy F5 podczas walki (anulowanie animacji przy 3 osobach auto) lub łapaniu minibossów (długa przerwa pomiędzy "wejściem" w moba a inicjacją walki)
    Ten rodzaj opóźnień już nie powinien występować.
    Okazjonalne "cofki" wymagają dłuższej analizy.

Użytkownik
    Lagi nadal występują, trzeba za każdym użyciem wykrywacza f5 kliknąć. Cofki tak samo.
    Nadal wiem, że kłamiecie

Uprawnienia