Zobacz wyniki ankiety: Exp za kalendarz?

Głosujących
23. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

16 69.57%
  • Nie

7 30.43%
Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Temat: Exp za kalendarz

Użytkownik

Exp za kalendarz

Cześć.

Proponuję dorzucenie punktów doświadzenia w nagrodach z kalendarza.
    Nie musi być tego jakoś bardzo dużo myślę że przedział 5k-20k expa w zależności od levla postaci do maksymalnie 99 poziomu.
    By to był miły dodatek gdy z kalendarza wypada gem wiatr plus xd.
    Nie sądze by to był zbyt duży dodatek bo gra i tak się toczy tylko na max levlu który wbija się wieki - obecnie to z rok conajmniej od zera.
    Pozdrawiam Kaidana, Kamillo, Antheriona, Dovavkhiniego, Saturas.

Użytkownik
    Moim zdaniem trochę dużo tego expa by było.Już teraz za walkę z wrednym masz doświadczenie a ty jeszcze dodatkowo za otwarcie drzwi chcesz?

Użytkownik
    Cytat Napisał Suczek Zobacz post
    Moim zdaniem trochę dużo tego expa by było.Już teraz za walkę z wrednym masz doświadczenie a ty jeszcze dodatkowo za otwarcie drzwi chcesz?
    Może lepszym warunkiem było by, że się robiło tylko ortografię?
    Nadal wiem, że kłamiecie

Użytkownik
    Cytat Napisał Kamillo Zobacz post
    Walka z wrednym w planach raczej miała być bardziej opłacalna.Więc ulepszanie nagród za ortografię nie będzie zbyt dobrym pomysłem
    Ostatnio edytowane przez Suczek ; 08-12-2025 o 14:29

Tester
    Cytat Napisał Kamillo Zobacz post
    Na pewno nie, już teraz ortografia jest wystarczająco opłacalnym sposobem na zdobycie klucza, walka z WG wymaga albo spędzania więcej czasu niż na ortografii walcząc manualnie albo poniesienia większych kosztów niż na ortografii walcząc auto i wykorzystując poty specjalne.

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    drobne ilości expa w aktywnościach są zawsze na plus, bo poza maxlvlem ta gra nie istnieje, a nabijanie go zajmuje dużo za dużo czasu.

Użytkownik
    Wartości expa są z przedzialu zadań dziennych robie je na postaci Randomianka od chyba początku upka. Dodatkwo od 2 mięsìecy przewalałam cała ene na tą postke i w ponad pół roku zrobilem z 81 lvla 90 poziom. Mocarny buff...

Jak tak was boli ten wg to jak dla mnie moze dawac z 1 walkii 100k expa. To nie moja wina ze cena karty wg spada co roku i od 3 lat nie oplaxa się trgo bić xdd

- - - - - - - - - -

Tu są potrzebne gruntowne zmiany, a wy piszecie bij wg xd - Znowu próbujecie przedstawiać wady jako zalety

Ja nie widzę w tym sensu. Czekasz 12 miesięcy na event z którego mozesz dostac gem wiatr na postaci na 90 poziom. To już z pierwszych dziennych więcej dostaje które są w grze na stałe. Pisanie żebym bił wg czyli aktywność na której jeszcze więcej trace to jakiś absurd. Kreatywna księgowość jest grana.

Nie chcecie zmian to spoko, za rok mnie na tej paraolimpiadzie nie zobaczycie.

Pozdrawiam

Użytkownik
    Jak sie ma te kilka tysiecy punktow doswiadczenia do poziomu trudnosci walki? Naprawde jest ktos tak nierozgarniety ze zwraca uwage na expa przy wrednym XD?

Użytkownik Avatar damianxp
    Uważam, że dodanie expa w wsokości 50% expa z wrednego za otwarcie kalendarza było by uczciwym dealem.
    Nadal zapominasz że kłamiesz

Użytkownik Avatar Pustka
    Po co w ogóle to przekombinować jak można po prostu zwiększyć exp z Wrednego Gremlina, albo najlepiej w ogóle event zostawić w spokoju. Do wbijania poziomów służą potwory NIE eventowe. Jeżeli ktoś kosztem expa robi cały Event to raczej nie obchodzi go to ile expa dostanie.

Użytkownik Avatar Alistair
    Z racji tego, że długie wbijanie levela to najwięszy fun-killer mfo, to zawsze popieram propozycje zwiększające przyrost expa

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Dlaczego by nie?
    Można zawsze:
    a) zwiększyć ilość expa za wrednego z x na 2x.
    b) dać za kalendarz ilość powiedzmy 0,3x - 0,8x skalowane wg poziomu (od 0,3x na 6+ lvl do 0,7x na 100+ lvl)

Ktoś chce bić wrednego - bije, marnuje miksy (i tu można też kombinować z 2-3 próbami dziennie bez zużycia mikstur), zdobywa komplet expa, szansa na kartę
    lub
    robi dyktando, nadal nie ma szansy na kartę, oszczędza czas, zdobywa ułamek expa

Nie rozumiem obrońców tego, że tylko wredny ma dawać expa.

Użytkownik
    Juz w drugim zdaniu kłamać? Serio?
    Ja postać IgaKox expie tylko na eventach ze względu na sposób przechodzenia gry jest to dla mnie najlepsze expowisko. Pozdrawiam

Użytkownik Avatar damianxp
    Cytat Napisał Pustka Zobacz post
    Po co w ogóle to przekombinować jak można po prostu zwiększyć exp z Wrednego Gremlina, albo najlepiej w ogóle event zostawić w spokoju. Do wbijania poziomów służą potwory NIE eventowe. Jeżeli ktoś kosztem expa robi cały Event to raczej nie obchodzi go to ile expa dostanie.
    Przecież ten event się opłaca robić właśnie dlatego, że można expić postać i przy okazji zgarnąć jakiś unikat na 100 lvl. Gdyby nie to, by mnie nawet na tej mapce nie było. Ze zwykłej wymiany masz więcej unikatów niż z eventu.
    Nadal zapominasz że kłamiesz

Uprawnienia