Strona 1183 z 1184 PierwszyPierwszy ... 1836831083113311731181118211831184 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,731 do 17,745 z 17755

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik Avatar Lethal
    Cytat Napisał Hubiot Zobacz post
    Z tego co się orientuję, to jeżeli masz napisane o grotach to mogą być to mapy, które w nazwie mają tylko grota. Ale ręki sobie za to uciąć nie dam.

- - - - - - - - - -

Skąd można pozyskać Pierścienie Specjalisty? Chodzi mi o odnawialne źródła, a nie jakieś jednorazowe skrzynki.
    Zakładam, że skorupy żółwia (i pewnie sklep za żetony) ale czy jest może jeszcze gdzieś do tego dostęp?
    Tylko za żółwie skorupy
    Najbardziej neutralny gracz w MFO3. Zero konfliktu tylko 4fun.

Użytkownik
    Ktoś ma rozpiskę jaskiń, do tego laboratorium tempusa ? Bo z tego co zauważyłem u innych są groty a u mnie żeby szukać jaskinie więc pytam czy jest jakaś rozpiska jaskiń ?

Użytkownik
    Cytat Napisał Dwukropek Zobacz post
    Ktoś ma rozpiskę jaskiń, do tego laboratorium tempusa ? Bo z tego co zauważyłem u innych są groty a u mnie żeby szukać jaskinie więc pytam czy jest jakaś rozpiska jaskiń ?
    Jest rozpiska w dziale mapy.Wszystkie mapy,które mają w nazwie jaskinia są możliwe do wylosowania

Nie ma w tym evencie darmowego resetu statystyk? W zeszłym roku był.

Tester
    Cytat Napisał Kubaz Zobacz post
    W zeszłym roku był od 22 grudnia

Cytat Napisał Kubaz Zobacz post
    Był, np na dzien dziecka
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Czy żetonowa loteria u mistrza areny jest skalibrowana na 100 poziom i pobieranie 100 żetonów?
    Dostanie Chitynowej różdżki, bawolego płaszcza, czapki łowcy, czy plemiennej buławy, lub gemu cytryn/topaz, lub 75 kamyków/run. Wydaje się średnioopłacalne. Wydaje mi się że ta loteria ma działać na naszą korzyść, a nie że jeszcze mamy być na minusie.

Po to się czeka na event i ma być "wyjątkowy" żeby przynosił zyski a nie straty?

Mogę zaprosić do dyskusji.

Tester
    Mogę zaprosić do dyskusji.
    Zaproszenie przyjęte.

Wydaje mi się że ta loteria ma działać na naszą korzyść, a nie że jeszcze mamy być na minusie.
    To źle Ci się wydaje, loterie z zasady działają na korzyść organizatora, a tylko jakaś część szczęśliwców wychodzi na niej na +, i tak też było w poprzednich miastach, np. w Nordii jedną z atrakcyjniejszych rzeczy jaką można było z niej dostać było Doładowanie, ale zazwyczaj było się na niej w plecy. Na evencie masz też np. Losy na loterię I-VII, gdzie I-VI są kompletnie nieopłacalne, a losy VII mimo o wiele większej opłacalności od sześciu poprzednich również raczej Ci się nie zwrócą.

Po to się czeka na event i ma być "wyjątkowy" żeby przynosił zyski a nie straty?
    Nikt nie każe wydawać żetów na loterię żetonową. Można wydać np. na kucie, a najprawdopodobniej za 3 tygodnie będzie obniżka na ilość zużywanych żetów (a przynajmniej tak było przez ostatnie lata). Na evencie masz też inne, bardzo opłacalne aktywności jak np. codzienne robienie WG/ortografii. Żety możesz również wydawać na odno3/4, ich ceny są teraz astronomicznie drogie.
    Ostatnio edytowane przez Amaski ; 01-12-2025 o 11:49

Użytkownik Avatar Cooliak
    Cytat Napisał abcdefg Zobacz post
    Wydaje mi się że ta loteria ma działać na naszą korzyść, a nie że jeszcze mamy być na minusie.
    w jakim ty swiecie zyjesz skoro uwazasz ze hazard powinien byc oplacalny? i w.w. tester troche naokolo w ladny sposob zeby degrada nie dostac ci opisal czemu tak jest
    Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%

Użytkownik
    Cytat Napisał Cooliak Zobacz post
    w jakim ty swiecie zyjesz skoro uwazasz ze hazard powinien byc oplacalny? i w.w. tester troche naokolo w ladny sposob zeby degrada nie dostac ci opisal czemu tak jest
    Czy w takim razie czy są dostępne jakieś 'statystyki' ile osób korzysta z tej loterii i ile żetonów jest przepalonych?

Użytkownik
    Czy w takim razie czy są dostępne jakieś 'statystyki' ile osób korzysta z tej loterii i ile żetonów jest przepalonych?
    Nie ma

Użytkownik
    Ile mniej więcej się respi grinch?
    Pozdrawiam Cooliaka, Hydreia, Borsuka, Hopkiego, Bartolome, Eresmel, Fusie, Karoxusa, Maajke, Dralera.

Użytkownik
    Cytat Napisał Kamillo Zobacz post
    Ile mniej więcej się respi grinch?
    pewnie szansa jak na innych eventach tzn. 1,5%

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    możesz poprosić admina żeby zrobił podsumowanie po evencie

Użytkownik Avatar Cooliak
    wsm to czemu is nie ma? nwm co tu testowac chyba ze znowu sa slabe zmiany z grupowaniem sie i cos znowu pod monopol
    Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%

Uprawnienia