Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 16

Temat: Oferta specjalna Srebrny pył + nick Antybristler

Użytkownik

Oferta specjalna Srebrny pył + nick Antybristler

Minęło ok. pół roku od ostatniej oferty specjalnej Srebrny pył + nick Antybristler nie było chętnych za 100.000.000 G. Teraz z obniżką: 77.777.777 G !

Każdy kto wygra ww. aukcję otrzymuje w prezencie mój nick Antybristler (zmienię na inny po uzgodnieniu z kupującym na PW po zakończeniu wygranej aukcji kiedy dokładnie zmienić nazwę).

Dane aukcji (licytacji):
    Stan: Aukcja trwa
    Typ aukcji: Licytacja
    Sprzedawca: Update
    Sztuk: 1
    Koniec aukcji: 25.11.2025 16:00:17 (wtorek)
    Aktualna cena: 77 777 777 G

Oczywiście jak ktoś nie chce, to nie musi przyjmować prezentu - nicku, jest on dla chętnych. Jeśli nikt nie wygra licytacji, to następna, jeśli będzie w ogóle to bez rabatu. Warto skorzystać gdyż pół roku temu aukcja była za 100 mln G teraz jest za 77 mln G. Można oczywiście zbiórkę zrobić jak ktoś tak chce.
    Jeśli są jakieś pytania można pisać tutaj/PW.
    Ostatnio edytowane przez Antybristler ; 18-11-2025 o 17:32

Użytkownik
    Do 3 razy sztuka. Trzymam kciuki by Ci tym razem się udało. Z mojej wiedzy mogę Ci powiedzieć,że cena w dalszym ciągu nieadekwatna w stosunku do popytu

Użytkownik Avatar Luxferre
    Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    od siebie moge dorzucic 200k na szczytny cel kupna tego nicku osobie zainteresowanej (ale tylko pod warunkiem ze dojdzie do transakcji, nie dostaniecie tak o za darmo do przepicia na kowala)
    ze wzgledu na ciezkie warunki ekonomiczne jestem zmuszony ograniczyc sponsoring do butow lewiatana: https://mfo3.pl/view/ga/ffb11e3b
    ::::​)

Użytkownik Avatar Cooliak
    Przypominasz mi jednego redaktora. Obaj nic sobą nie reprezentujecie, spamicie na forum głupotami które są wyśmiewane od lat, no i po prostu widać po postach.
    Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%

Użytkownik
    Mogę dać 1 G

Użytkownik
    Cytat Napisał Czembro Zobacz post
    Mogę dać 1 G
    Kwota wywoławcza to 77 777 777 G więc to jest minimum. Aukcja jest na postaci bankowej Update.
    To jest kwota brutto więc i tak odejdzie 10% i w dodatku pokrywa cześć kosztów zmiany nicka której koszt nie jest taki mały: 50 MF.
    Możesz założyć zbiórkę w temacie na forum i każdy z wspierających graczy wpłaca ci po 1 milion (targ lub handel) i 77 graczy i masz wymaganą kwotę.

Użytkownik Avatar musaraj
    Cytat Napisał Antybristler Zobacz post
    Jeśli nikt nie wygra licytacji, to następna, jeśli będzie w ogóle to bez rabatu. Warto skorzystać gdyż pół roku temu aukcja była za 100 mln G teraz jest za 77 mln G.
    W poprzedniej aukcji był dokładnie ten sam komunikat. Jak widać zniżka się pojawiła.

Kiwać to my a nie nas.

Użytkownik
    Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    W poprzedniej aukcji był dokładnie ten sam komunikat. Jak widać zniżka się pojawiła.

Kiwać to my a nie nas.
    Jak się pojawiła to chyba tylko plus. Na pewno taniej już nie będzie jeśli ktoś na to liczy. Koszty dla sprzedającego to przypominam Srebrny pył, prowizja 10%, koszt zmiany nicka 50 MF i sam nick. Ja go sprzedawać nie muszę, ale pojawiło się kilka propozycji na PW aby sprzedać ten nick skoro jest takie "zapotrzebowanie" rynkowe.
    Jak widać dla gracza któremu najbardziej zależy na tym nicku i ma możliwość go mieć, nie korzysta z tej propozycji, a podobno jest dla niego taki wartościowy.
    Jak nie odpowiada kwota 77 mln, to ciekawy jestem jaka byłaby "właściwa" kwota sprzedaży.

Użytkownik
    jak tak bardzo nie chcesz tego nicku to go po prostu zmień, albo obniż kwotę do ceny gdzie będzie ona adekwatna do wartości, tj. nie wiem ile może być warta nazwa w martwej grze przeglądarkowej, może max 10 fiołków doniczkowych?
    Sygnatura

Użytkownik Avatar Platynowy
    Cytat Napisał Antybristler Zobacz post
    Jak się pojawiła to chyba tylko plus. Na pewno taniej już nie będzie jeśli ktoś na to liczy. Koszty dla sprzedającego to przypominam Srebrny pył, prowizja 10%, koszt zmiany nicka 50 MF i sam nick. Ja go sprzedawać nie muszę, ale pojawiło się kilka propozycji na PW aby sprzedać ten nick skoro jest takie "zapotrzebowanie" rynkowe.
    Jak widać dla gracza któremu najbardziej zależy na tym nicku i ma możliwość go mieć, nie korzysta z tej propozycji, a podobno jest dla niego taki wartościowy.
    Jak nie odpowiada kwota 77 mln, to ciekawy jestem jaka byłaby "właściwa" kwota sprzedaży.
    Jakby prawdziwy Antek zasponsorował Ci koszty poniesienia zmiany nicku to już byłoby wystarczająco dużo i wielki ukłon z jego strony Takich rzeczy się po prostu nie robi, a próbować jeszcze na tym zarobić to już trzeba mieć wyjątkowy tupet. Piszesz o braku zainteresowania ze strony właściciela nicku a może to przypadkiem nie brak zainteresowania tylko cena, która jest totalną abstrakcją? To raczej kolejny akt desperacji wynikający z Twojej inicjatywy bo całe szczęście właściciel nicku pozostaje stale apatyczny i słusznie.

W pewnych momentach cieszę się, że społeczność MFO jest tak mała. Zawsze mniejsza szansa na poparcie tak popapranych inicjatyw.

Good luck

Użytkownik
    Cytat Napisał Platynowy Zobacz post
    Jakby prawdziwy Antek zasponsorował Ci koszty poniesienia zmiany nicku to już byłoby wystarczająco dużo i wielki ukłon z jego strony Takich rzeczy się po prostu nie robi, a próbować jeszcze na tym zarobić to już trzeba mieć wyjątkowy tupet. Piszesz o braku zainteresowania ze strony właściciela nicku a może to przypadkiem nie brak zainteresowania tylko cena, która jest totalną abstrakcją? To raczej kolejny akt desperacji wynikający z Twojej inicjatywy bo całe szczęście właściciel nicku pozostaje stale apatyczny i słusznie.

W pewnych momentach cieszę się, że społeczność MFO jest tak mała. Zawsze mniejsza szansa na poparcie tak popapranych inicjatyw.

Good luck
    Inicjatywa jest skierowana do wszystkich chętnych a nie tylko do konkretnego gracza. Cena jest jaka jest, już pisałem że taniej nie będzie. Ale dalsza dyskusja nie ma sensu, bo prowadzenie do sytuacji gdzie to ja miałbym jeszcze dopłacić pewnie kupującemu nick aby go kupił. Pozostawię to bez komentarza.
    Aukcja trwa do 25.11.2025 16:00:17 (wtorek) i się ostatecznie rozstrzygnie wynik licytacji.

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Takie rzeczy tylko w MFO.
    Zajumanie nicka, a potem gosc wystawia go wraz z przedmiotem na aukcji, w dziale rozmow, a na koniec nic mu za to nie grozi.
    W innej gierce reakcja administracji bylaby natychmiastowa i stanowcza.

#edit braklo odpowiedniej reakcji w "tamtych" czasach. Teraz mamy festiwal zwiazany ze sprzedaza nicka, co nalezaloby rozpatrzec, czy aby na pewno jest zgodne z regulaminem. Probujac obejsc przepisy za chwile zaczna pojawiac oferty typu pylek za 20kk i w cenie przesylka kraty piwa.
    Ostatnio edytowane przez GalaxyPL ; 19-11-2025 o 12:45

Użytkownik
    Cytat Napisał GalaxyPL Zobacz post
    Takie rzeczy tylko w MFO.
    Zajumanie nicka, a potem gosc wystawia go wraz z przedmiotem na aukcji, w dziale rozmow, a na koniec nic mu za to nie grozi.
    W innej gierce reakcja administracji bylaby natychmiastowa i stanowcza.
    Zgodnie z regulaminem postać formalnie należy do Tomasza, więc mapy nie ukradł tego nicku. W nazwaniu się przez mapego Antybristler nie było niczego złego,jedynie problemem było,że podszywał się pod inną osobę.
    W jakiej innej grze za ustawienie nicku osoby,która skasowała konto była jakąkolwiek karą?

Użytkownik
    Już było tłumaczone tysiące razy, ale dodam jeszcze 1 raz: nie może być 2 takich samych nicków w MFO3, a skoro gracz Antybristler skasował konto to z tym nickiem to chyba nie wymaga dalszego komentarza. Nie można ukraść czegoś, co nie istnieje. Po drugie w MFO3 jest karane sprzedaż konta, jeśli się zmieni regulamin i będzie tam dodane sprzedaż nicka to będziemy się do tego stosować. Po trzecie gracz https://forum.mfo3.pl/member.php?153523-Nasciturus posiada nick taki jaki posiadałem kiedyś - Nasciturus, i jakoś nie krzyczę na całe MFO o kradzieży, sytuacja całkowicie identyczna.
    Kończąc, jak nikt nie zdecyduje się na ofertę pyłu, to okazja zniknie bezpowrotnie bo to już ostatnia możliwość, więcej nie będzie.

Użytkownik Avatar Cooliak
    Ja nie wiem czemu w ogóle ten temat jest jeszcze drążony i czemu jakiś bryndziorz szuka znowu atencji. Brat jest jak chat gpt 1.0 tylko że mu się płyta zacięła i w kółko pomiędzy eventamj sprzedaje nick a przed nimi każdego błaga o zebranie ful limitu xd
    Jak w ogóle można brać ta ofertę na poważnie to po 1 a po 2 jaką mam gwarancję że nick dostanę skoro można każdego bezkarnie skubać z golda itemow i wszystkiego co nie jest związane z ulubionym przedmiotem fizycznym admina.
    Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%

Uprawnienia