Na razie na wymienionych 60 dyń po 2 szt. na raz
wpadł tylko 1 przedmiot.
Nie polecam, wymieniajcie po 20. Zobaczymy, czy jakikolwiek jeszcze item wleci z wymian do 100, bo nie powiem, nie wygląda to przyjemnie
@DOWN: To już wiem, kto mi kradnie itemy![]()
Ostatnio edytowane przez Hide ; 04-11-2025 o 01:38
wymienilem 6 dyn i dostalem 3 itemy
Ostatnio edytowane przez fufcio ; 04-11-2025 o 00:54 Powód: hary mi wbil na konto
Bottom Text
Daj znac co bedzie po wymianie 8!
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Zachęcam wszystkich uczestników eventu do sadzenia pestek. Pielęgnacje są trochę w tyle, jeśli chodzi o tegoroczne wyzwanie
To wina tych którzy nie sadzą, bo szkoda by ktoś pomagał ale jak ktoś nie robi dyplomu farmera to może dzięki temu praktycznie bezkosztowo sobie dynie wyhodować . Wczoraj to tyle ludków biegało, że aż gra klatkowała, co jest rzadkością.
Nadal zapominasz że kłamiesz
4 karta, 35 Hersztów. Co jest? xD
♪ Żółwie tańczą jak szalone... ♫
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...two-statystyka
ja przez tyle lat ile gram (choć co prawda wiele eventów pomijałem, bo nie miałem cierpliwości) wciąż chyba nie dostałem ani jednego przedmiotu kolekcjonerskiego z czegokolwiek oprócz zwykłych potworów, nawet śmieciowej karty wartej 100k. wszystko jest tak jak być powinno, jedyne na co nie mogę narzekać to na szczęście przy losowaniu baalrukha i na to, jak często dostaję niespodzianki.
natomiast w temacie niespodzianek - co wy z nich takiego dostajecie, że płacicie za nie 400+k? jedyne, z czego wyszedłem na plus lub chociażby blisko plusa to gem hp plus 2, obrona mag plus 2, szczęście plus 2 i 2x kolekcjonerka (ta sama), a otworzyłem ich chyba około 25.
w większości są jakieś pierdoły typu:
Zyskałeś gem Szmaragd (częściej gemy statystyk pierwszego poziomu)
Zyskałeś 60000 złota
Zyskałeś 8 sztuk przedmiotu Osłona
::::)
Szansa na Złoty Pył - to jak z lootboxami. Możesz mieć jeden wartościowy przedmiot na 20+ innych, mniej ciekawych, a jednak znajdą się ludzie, którzy będą uczestniczyć w tym precedensie.natomiast w temacie niespodzianek - co wy z nich takiego dostajecie, że płacicie za nie 400+k?
W dodatku zgaduję, że duża część osób albo zbywa się złota w ten sposób, albo nie wie, co znajduje się w pakunkach.
A co do prawdopodobieństwa - coś za coś. Ja ubolewam nad kiepskimi losami za dynie (zamiast 4 gwarantowanych przedmiotów mam 1), jedyne co oddało, to kolekcjonerka od baala (która jeszcze musi się sprzedać).
Mała sugestia odnośnie dyń, czy można byłoby przenieść itemek z 1 linijki na ostatni bo w pewnym momencie gubiłem się co dostawałem.
Rel