Na razie na wymienionych 60 dyń po 2 szt. na raz
wpadł tylko 1 przedmiot.
Nie polecam, wymieniajcie po 20. Zobaczymy, czy jakikolwiek jeszcze item wleci z wymian do 100, bo nie powiem, nie wygląda to przyjemnie
@DOWN: To już wiem, kto mi kradnie itemy![]()
Ostatnio edytowane przez Hide ; Dzisiaj o 01:38
wymienilem 6 dyn i dostalem 3 itemy
Ostatnio edytowane przez fufcio ; Dzisiaj o 00:54 Powód: hary mi wbil na konto
Bottom Text
Daj znac co bedzie po wymianie 8!
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Zachęcam wszystkich uczestników eventu do sadzenia pestek. Pielęgnacje są trochę w tyle, jeśli chodzi o tegoroczne wyzwanie
To wina tych którzy nie sadzą, bo szkoda by ktoś pomagał ale jak ktoś nie robi dyplomu farmera to może dzięki temu praktycznie bezkosztowo sobie dynie wyhodować . Wczoraj to tyle ludków biegało, że aż gra klatkowała, co jest rzadkością.
Nadal zapominasz że kłamiesz
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!