Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: Pule nagród

Pule nagród

Witam, proponuje wyrzucenie ze wszystkich pul nagród broni i różdżek, ewentualnie znaczne obniżenie szans na drop względem reszty eq, w ostateczności zablokowanie różdżek dla wojowników / broni dla magów. Kieruje się tym że taka nagroda jest o cały tier jakości niżej niż cokolwiek z reszty eq

Z jakich pul?
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Tak jak już napisalem - wszystkich pul nagród, poćwicz czytanie

Czyli z pul nagród za walki z minibossami/questy/wymiany u npc tez? To skąd będą brane?
    Ostatnio edytowane przez Nasciturus ; Wczoraj o 15:25
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Od mistrza areny za żetony

To jestem na nie, szkoda mi zetków na czarcią ruskę, skoro mogę ją zdropic z demona.
    Cześć zbóje

Użytkownik
    Ogólnie do propozycji dodałbym skrzynki, to nie może byv przypadek że na woju dostaję same różdżki a na magu same bronie
    Sygnatura

Użytkownik Avatar Luxferre
    bronie same w sobie mogą zostać (choć to fakt, że najczęściej są mniej warte niż reszta setu), ale możliwość dostania broni na przeciwną profesję powinna moim zdaniem zostać usunięta z questów, loterii żetonowej i wymian eventowych (dynie, odstraszacze itp.).

nie jest to może priorytet, ale zawsze to taki "feels bad" moment dla graczy preferujących jedną profesję, a zatem pewnie większości z nich.
    ::::​)

Uprawnienia