Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 53

Temat: Halloween 2025

Użytkownik Avatar Clover

Halloween 2025

Kolejny rok, znowu event.
    Piszcie, jakich zmian się spodziewacie, a po wejściu eventu, dzielcie się przeżyciami.

Ja sądzę, że utrudnią herszta. To jedyny fajny nieskomplikowany miniacz eventowy jaki pozostał.
    Ostatnio edytowane przez Clover ; 29-10-2025 o 15:24
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik Avatar Cooliak
    Ja sądzę że nie ma czego zmieniać bo zwyczajnie eventy już są nudne. Dla mnie by mogli usunąć i dodać nowe bez różnicy
    Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%

Użytkownik
    Cytat Napisał Clover Zobacz post
    Kolejny rok, znowu event.
    Piszcie, jakich zmian się spodziewacie, a po wejściu eventu, dzielcie się przeżyciami.

Ja sądzę, że utrudnią herszta. To jedyny fajny nieskomplikowany miniacz eventowy jaki pozostał.
    Jak serii zmienia tego herszta to belnel z kolejnego eventu zrezygnuje xd.
    Rel

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Kamillo Zobacz post
    Jak serii zmienia tego herszta to belnel z kolejnego eventu zrezygnuje xd.
    rel, ale nie zdziwiłoby mnie to po zepsuciu zajączka
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik
    A tak Serio myślicie czy będzie jakaś zmiana z balem, szkieletorem?
    Rel

Użytkownik Avatar musaraj
    Spodziewam się nowych osiągnięć, mam nadzieję że kilku.

Wprowadzenia kilku usprawnień z propozycji

Nowy miniboss na 100 lv raczej za dłuższy czas

Użytkownik Avatar Clover
    wzmocnienie potwornych rękawic i prehistorycznego eq, cudowne <3

Złowroga Różdżka jest trochę absurdalna, ale się upewnię - "zwykłych przeciwników" oznacza kogo? Potwory? Potwory i graczy?

Lubię fakt że post z szczegółami pojawia się zanim pojawi się pełen opis :]

Użytkownik
    Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    Złowroga Różdżka jest trochę absurdalna, ale się upewnię - "zwykłych przeciwników" oznacza kogo? Potwory? Potwory i graczy?

Lubię fakt że post z szczegółami pojawia się zanim pojawi się pełen opis :]
    Oznaczaja potwory, raczej z tego wyłaczone sa minibossy,bossy i unikaty

Mam nadzieję, że udalo się wam zebrać 9999/9999 eny na rozpoczęty właśnie event
    To ilość najbardziej optymalna na to wydarzenie.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Cooliak
    Cytat Napisał Nasciturus Zobacz post
    Mam nadzieję, że udalo się wam zebrać 9999/9999 eny na rozpoczęty właśnie event
    To ilość najbardziej optymalna na to wydarzenie.
    Zachęcam dla odmiany zużyć tą energie po za eventem. (zdecydowanie bardziej się opłaca)
    Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%

Cytat Napisał Cooliak Zobacz post
    Zachęcam dla odmiany zużyć tą energie po za eventem. (zdecydowanie bardziej się opłaca)
    Wyłącznie na eventach expię moją postać główną.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Platynowy
    Abstrahując od zmian związanych z uzbrojeniem odnoszę nieustanne wrażenie, że robi się wszystko aby dalej utrudniać. Tylko po co?

Skoro wprowadzamy osiągnięcia specjalnie dot. uczestnictwa w eventach może warto byłoby je wprowadzić globalnie na konto użytkownika (czyt. zdobędziesz na jednej z postaci to informacja ta odkłada się na pozostałych analogicznie jak w przypadku wklejonych kolekcjonerek)? No chyba, że to po prostu kolejny zabieg który ma zniechęcić do aktywności na więcej niż 1 postaci... czasami mimo wszelkich starań logika i postępowanie twórców gry wciąż zadziwia.

Cytat Napisał Platynowy Zobacz post
    Abstrahując od zmian związanych z uzbrojeniem odnoszę nieustanne wrażenie, że robi się wszystko aby dalej utrudniać. Tylko po co?

Skoro wprowadzamy osiągnięcia specjalnie dot. uczestnictwa w eventach może warto byłoby je wprowadzić globalnie na konto użytkownika (czyt. zdobędziesz na jednej z postaci to informacja ta odkłada się na pozostałych analogicznie jak w przypadku wklejonych kolekcjonerek)? No chyba, że to po prostu kolejny zabieg który ma zniechęcić do aktywności na więcej niż 1 postaci... czasami mimo wszelkich starań logika i postępowanie twórców gry wciąż zadziwia.
    Nie musisz ich zbierać

Użytkownik
    Miały wejść zmiany na Wendigo przy jesieni, jesień jest, zmian nie ma, totalny scum :c

Uprawnienia