Czyli tak w skrócie to gracze nie chcą 4fun ani rzeczy pod fabułę. Ludzie po coś to eq kują i liczą na rywalizację.
A no i tak swoją drogą jak już widać ile kontrowersji przynosi turniej to proponuje wyciągnąć z tego wnioski.
Czyli tak w skrócie to gracze nie chcą 4fun ani rzeczy pod fabułę. Ludzie po coś to eq kują i liczą na rywalizację.
A no i tak swoją drogą jak już widać ile kontrowersji przynosi turniej to proponuje wyciągnąć z tego wnioski.
Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%
Jak dla mnie problem z turniejem jest taki, że może i jest organizowany pod egidą administracji, ale to wciąż jest turniej od graczy. Gdzie są oficjalne turnieje?
W trakcie tworzenia i w najbliższych planach:
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...C5%BCsze-plany
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Ze względu na okoliczność, że dostaje bana, jestem zmuszony zrezygnować z turnieju i życzę powodzenia w dalszym turnieju.
Ostatnio edytowane przez EneDueRabe ; 11-10-2025 o 18:27
Czy mogę spytać z jakiej racji zostały mi wpisane walkowery we wszystkich meczach?
Czy z racji ze należałem do grupy dla totalnych sigm - wszystkie walki sie odbyły. To mogę sobie wybrać przeciwnika w następnym etapie turnieju?
A czemu miałby walczyć skoro od kilku dni ma wpisane walkowery, gdzie termin na walki jest do dzisiaj?
Mysle ze nawet gdybys stoczyl wszystkie walki wynik by sie nie zmienil wiec nie rozumiem zbulwersowania, lepszym pytaniem jest gdzie jest losowanie kolejnej tury aby osoby kompetentne mogly powalczyc
musaraj 2:0 Varvinex
![]()
Napisałeś w temacie o swojej rezygnacji z turnieju, więc wpisane zostały walkowery.To pytanie ponawiam.
Nie szkaluj Irenki.Z perspektywy czasu frekwencję w tym turnieju uważam za sukces - społeczność graczy My Fantasy wykazuje się tutaj większym zaangażowaniem niż organizatorka turnieju.
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.