Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 46 do 60 z 61

Temat: Turniej manualny 100lvl+

Użytkownik Avatar Cooliak
    Czyli tak w skrócie to gracze nie chcą 4fun ani rzeczy pod fabułę. Ludzie po coś to eq kują i liczą na rywalizację.
    A no i tak swoją drogą jak już widać ile kontrowersji przynosi turniej to proponuje wyciągnąć z tego wnioski.
    Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%

Użytkownik Avatar musaraj
    Jak dla mnie problem z turniejem jest taki, że może i jest organizowany pod egidą administracji, ale to wciąż jest turniej od graczy. Gdzie są oficjalne turnieje?

Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    Jak dla mnie problem z turniejem jest taki, że może i jest organizowany pod egidą administracji, ale to wciąż jest turniej od graczy. Gdzie są oficjalne turnieje?
    W trakcie tworzenia i w najbliższych planach:
    https://forum.mfo3.pl/showthread.php...C5%BCsze-plany
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Ze względu na okoliczność, że dostaje bana, jestem zmuszony zrezygnować z turnieju i życzę powodzenia w dalszym turnieju.
    Ostatnio edytowane przez EneDueRabe ; 11-10-2025 o 18:27

Czy mogę spytać z jakiej racji zostały mi wpisane walkowery we wszystkich meczach?

Użytkownik
    Czy z racji ze należałem do grupy dla totalnych sigm - wszystkie walki sie odbyły. To mogę sobie wybrać przeciwnika w następnym etapie turnieju?

Z perspektywy czasu frekwencję w tym turnieju uważam za sukces - społeczność graczy My Fantasy wykazuje się tutaj większym zaangażowaniem niż organizatorka turnieju.

Czy mogę spytać z jakiej racji zostały mi wpisane walkowery we wszystkich meczach?
    To pytanie ponawiam.

ojojoj
    A zawalczyłeś z przeciwnikami?
    Le tits now

Użytkownik
    Cytat Napisał Tensa Zangetsu Zobacz post
    ojojoj
    A zawalczyłeś z przeciwnikami?
    Nie zawalczył,ale zgodnie z terminarzem ma czas do 13.10, więc jeszcze ma czas
    Ostatnio edytowane przez Suczek ; Wczoraj o 21:38

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    A czemu miałby walczyć skoro od kilku dni ma wpisane walkowery, gdzie termin na walki jest do dzisiaj?

Użytkownik Avatar Cooliak
    Witamy w mfo3.
    Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%

Użytkownik Avatar Alvi
    Mysle ze nawet gdybys stoczyl wszystkie walki wynik by sie nie zmienil wiec nie rozumiem zbulwersowania, lepszym pytaniem jest gdzie jest losowanie kolejnej tury aby osoby kompetentne mogly powalczyc

Tester Avatar Denol
    To pytanie ponawiam.
    Napisałeś w temacie o swojej rezygnacji z turnieju, więc wpisane zostały walkowery.

Z perspektywy czasu frekwencję w tym turnieju uważam za sukces - społeczność graczy My Fantasy wykazuje się tutaj większym zaangażowaniem niż organizatorka turnieju.
    Nie szkaluj Irenki.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Uprawnienia