Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 45 z 54

Temat: Turniej manualny 100lvl+

Tester Avatar Denol
    Podział na grupy:

Grupa A
    Appollyon
    Bartolome
    Dark Warriors
    Draler

Grupa B
    Dovavkhin
    Karoxus
    Fusia
    Miedziu

Grupa C
    DZIGI WISLA SHARKS
    Mostolnikov
    Amaski
    oren noor

Grupa D
    Czembro
    Ichtion
    Varvinex
    Musaraj
    Tensa Zangetsu
    Ostatnio edytowane przez Denol ; 07-10-2025 o 19:55

Użytkownik
    Cytat Napisał Eivor Zobacz post
    Nie wezmę udziału w turnieju, proszę mnie kimś zastąpić.
    Ja, chętnie

Użytkownik
    Rezygnuję z udziału, bo byłem pewien, że się nie odbędzie i zrobiłem już dawno reset pod inną profesję. Pozdrawiam

Tester Avatar Denol
    Nie wezmę udziału w turnieju, proszę mnie kimś zastąpić.
    Ok w takim razie miejsce Eivora w grupie A zajmuje Bartolome.

Użytkownik Avatar Karoxus
    ruwniez rezygnuje bo zapadlem sie ze wstydu po przegraniu na mojego ulubionego gracza kamilo
    Polecam rozmowy oraz dyskusje z Fusią, Elrondem, Emilowatym, Bartolome, Denolem, Terrorem, Czervikiem, Karoxusem oraz innymi poksami. Aż fajnie z wami na jakimś temat totalnie dogadać się

Grupa A.
    NICK WYNIK MIEJSCE
    Appollyon
    Bartolome
    Dark Warriors
    Tensa Zangetsu

Appollyon
    Bartolome
    Dark Warriors
    Tensa Zangetsu
    Appollyon
    X
    Bartolome
    X
    Dark Warriors
    X
    Tensa Zangetsu X

Grupa B.

NICK WYNIK MIEJSCE
    Dovavkhin
    Karoxus
    Fusia
    Miedziu

Dovavkhin Karoxus Fusia Miedziu
    Dovavkhin X
    Karoxus X
    Fusia X
    Miedziu X

Grupa C.
    NICK WYNIK MIEJSCE
    DZIGI WISLA SHARKS
    Mostolnikov
    Amaski
    oren noor

DZIGI WISLA SHARKS Mostolnikov Amaski oren noor
    DZIGI WISLA SHARKS X
    Mostolnikov X
    Amaski X
    oren noor X

Grupa D.
    NICK WYNIK MIEJSCE
    Czembro
    Ichtion
    Varvinex
    Musaraj

Czembro Ichtion Varvinex Musaraj
    Czembro X
    Ichtion X
    Varvinex X
    Musaraj X

W związku z rezygnacją Dralera, gracz Tensa Zangetsu został przeniesiony do grupy A, dla wyrównania wszystkich ilości uczestników we wszystkich grupach. Uczestnik został o fakcie oczywiście poinformowany, a zmiana odbyła się za jego zgodą.
    Przypominam, że wszystkie walki w grupach (po 2x z każdym uczestnikiem grupy), należy stoczyć do 13.10.2025.
    Powodzenia dla wszystkich!

Użytkownik
    Mam pytanie jak jeden uczestnik ciągle do mnie stosuje wyzwiska, bo nie pasują mu jemu moje godziny walk czy nie powinien zostać wykluczony za wyzwiska w moją osobę?

Tester
    Cytat Napisał Kamillo Zobacz post
    Mam pytanie jak jeden uczestnik ciągle do mnie stosuje wyzwiska, bo nie pasują mu jemu moje godziny walk czy nie powinien zostać wykluczony za wyzwiska w moją osobę?
    Prześlij dowody do organizacji (Ino lub Denol), możliwe, że coś z tym zrobią, zależy od szczegółów sytuacji.

Użytkownik
    Według mnie powinien za takie zachowanie być zdyskwalifikowany z turnieju.

Dlaczego ten turniej odbywa się wbrew regulaminowi - więc nielegalnie?
    Przecież jasno było powiedziane, że odbędzie się wyłacznie w sytuacji gdy uda się stworzyć 32 lub 64 osobowy skład...
    Tym bardziej dziwi mnie teraz to, że powołując się na Regulamin Organizatorzy odmówili mi w nim udziału, a sami traktują ustalone przez siebie(!) zasady lekceważąco. Ba, nawet nie pojawiła się w nim klauzula powalająca Organizatorom na zmianę zasad turnieju, która w dość oczywisty sposób pozwoliłaby na obejście tej trudnej sytuacji, gdy do regulaminowej liczby brakuje około połowy wymaganych osób. Czy przynajmniej oficjalna informacja jak Organizatorzy się zapatrują na tą sytuację nie byłaby na miejscu?
    Na miejscu Administracji zastanowiłbym się nad sensem finansowania tego przedsięwzięcia, a uczestników zachęcam do bojkotu. Kto wie, do jakich nieprawidłowości jeszcze może dojść.

Komentarz dotyczy również drugiego z tematów "turniejowych":
    https://forum.mfo3.pl/showthread.php?53328
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; Wczoraj o 14:50
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Moi kochani, turniej to inicjatywa od graczy dla graczy i przypominam, że udział w nim jest całkowicie dobrowolny (jak w sumie... w całej tej grze).
    Organizacja turnieju pomimo braku wymaganych chętnych została skonsultowana z Administratorem, a organizatorzy turnieju podjęli się jego przeprowadzenia - tylko turnieju manualnego, gdyż tutaj zebrała się połowa wymaganej liczby uczestników (w turnieju automatycznym zgłosiło się 13 osób).
    Niestety nowa, przedstawiona w regulaminie drabinka w systemie szwajcarskim nie pozwoliłaby nam na przeprowadzenie turnieju przy takiej liczbie chętnych (17 osób). Zdecydowaliśmy się więc na powrót do stosowanej we wcześniejszych turniejach drabinki z fazą grupową, żeby umożliwić udział zgłoszonym.
    To prawda, że zostało to zorganizowane inaczej niż w regulaminie, jednak wynikało to wyłącznie z chęci realizacji turniejowej inicjatywy, bo nie została ona stworzona po to, żeby ją porzucić po stworzeniu tematu - źle oszacowaliśmy liczbę potencjalnych uczestników. Podjęliśmy więc decyzję o tym, że to my, jako organizatorzy dostosujemy się do uczestników, zamiast dostosowywać uczestników do nas.
    Druga sprawa - narzekanie na nagrody... które zostały zwiększone w porównaniu do poprzednich edycji turniejowych. Dodanie nowego itemu otrzymywanego za zwycięstwo, zwiększone nagrody MF oraz żetonowe w odczuciu moim, Denola i Tomiego były nagrodami zachęcającymi do udziału. Nigdy nie widziałam ze strony graczy narzekania na nagrody (a jestem organizatorem nie pierwszy raz), które jak wspomniałam były mniejsze w poprzednich edycjach - z czego to niezadowolenie wynika?
    No i przede wszystkim - poważnie, to jest zabawa dla was. Skoro jesteście tak niezadowoleni z przebiegu turnieju możemy go odwołać, to też zależy od was.
    Bojkotujcie do woli, ale jeżeli moi uczestnicy chcą uczestniczyć, ja chętnie będę organizować, bo po prostu lubię.
    Przy okazji moich uczestników - przypominam o zachowywaniu kultury i odnoszeniu się do przeciwników z szacunkiem.

Użytkownik
    Cytat Napisał Ino Zobacz post
    Moi kochani, turniej to inicjatywa od graczy dla graczy i przypominam, że udział w nim jest całkowicie dobrowolny (jak w sumie... w całej tej grze).
    Organizacja turnieju pomimo braku wymaganych chętnych została skonsultowana z Administratorem, a organizatorzy turnieju podjęli się jego przeprowadzenia - tylko turnieju manualnego, gdyż tutaj zebrała się połowa wymaganej liczby uczestników (w turnieju automatycznym zgłosiło się 13 osób).
    Niestety nowa, przedstawiona w regulaminie drabinka w systemie szwajcarskim nie pozwoliłaby nam na przeprowadzenie turnieju przy takiej liczbie chętnych (17 osób). Zdecydowaliśmy się więc na powrót do stosowanej we wcześniejszych turniejach drabinki z fazą grupową, żeby umożliwić udział zgłoszonym.
    To prawda, że zostało to zorganizowane inaczej niż w regulaminie, jednak wynikało to wyłącznie z chęci realizacji turniejowej inicjatywy, bo nie została ona stworzona po to, żeby ją porzucić po stworzeniu tematu - źle oszacowaliśmy liczbę potencjalnych uczestników. Podjęliśmy więc decyzję o tym, że to my, jako organizatorzy dostosujemy się do uczestników, zamiast dostosowywać uczestników do nas.
    Druga sprawa - narzekanie na nagrody... które zostały zwiększone w porównaniu do poprzednich edycji turniejowych. Dodanie nowego itemu otrzymywanego za zwycięstwo, zwiększone nagrody MF oraz żetonowe w odczuciu moim, Denola i Tomiego były nagrodami zachęcającymi do udziału. Nigdy nie widziałam ze strony graczy narzekania na nagrody (a jestem organizatorem nie pierwszy raz), które jak wspomniałam były mniejsze w poprzednich edycjach - z czego to niezadowolenie wynika?
    No i przede wszystkim - poważnie, to jest zabawa dla was. Skoro jesteście tak niezadowoleni z przebiegu turnieju możemy go odwołać, to też zależy od was.
    Bojkotujcie do woli, ale jeżeli moi uczestnicy chcą uczestniczyć, ja chętnie będę organizować, bo po prostu lubię.
    Przy okazji moich uczestników - przypominam o zachowywaniu kultury i odnoszeniu się do przeciwników z szacunkiem.
    Z tą ostatnia wiadomoscia bym jescze dopisał, że ten fusia nadal wobec mnie stostuje wyzwiska i nadal oczekuje, że zostanie on zdyskwalikowany z turnieju brak kultury wobec mojej osoby i cały czas wyzwiska i stres. Wygrał ze mną przez to, że ciagle byłem przez niego poniżany i nie byłem w 100 % się skupić na walce z nim. Żadnej rywalizacji tylko wyzwiska.
    Ostatnio edytowane przez Kamillo ; Wczoraj o 18:06

Użytkownik Avatar Cooliak
    Fajnie że staracie się organizować turnieje i działać jakkolwiek na korzyść graczy chociażby organizując turniej mimo połowy wymaganych graczy. I jest to zrozumiałe że to jest czysta dobrowolna "zabawa" i nikt wam nie zabroni tworzyć tych Turniejów. Ale z perspektywy zwykłego gracza słabo to po prostu wygląda. Odnoszę wrażenie że robiąc turniej dla graczy i dla zabawy zapominacie spojrzeć z perspektywy zwykłego "kowalskiego". Fakt tego że organizacja turnieju poszła w zupełnie inną stronę ze względu na liczbę chętnych nie jest oczywiście waszą winą. Natomiast słabo wygląda fakt tego że turniej odbywa się z takimi samymi nagrodami przy mniejszej ilości graczy. I nawet nie chodzi o fakt MF, żetonów czy kuponu bo tak zupełnie będąc szczerym to są drobne i to nie dosłownie ale dosłownie w grze. Mnie raczej dziwi fakt dlaczego 16 osób miało by mieć praktycznie 2 razy łatwiejszy turniej ze względu na mniejszą ilość osób dostając możliwość zdobycia jakiegoś nowego itemku. Dodatkowo mnie dziwi porównanie nagród do poprzednich turniejów. Fakt może są lepsze ale pragnę zauważyć że mnożąc przez 0 nadal otrzymujemy 0. Po prostu mówiąc wprost dla nas one nie są nic wartę. Gracze oczekują turnieju pod nagrody i rywalizację a nie zabawę. Myślałem że jest to dosyć oczywiste że większość woli rywalizację, tvt, bójki i ogólnie emocje. Gdy gracze mówili o turnieju to oczekiwali że rzeczywiście jak wezmą udział to będą mieli o co walczyć i z kim. Natomiast uważam że niska frekwencja jest spowodowana niespełnieniem oczekiwań większości graczy. Po prostu uważam że takie turnieje dla zabawy powinny zostać na testowym. Tu gracze oczekują czego innego czyli emocji, rywalizacji i chęci zwycięstwa a nie obojętności po przegranej. Uważam że wklejanie regulaminu i lekkie zmiany w jego zawartości nie są zadowalające dla graczy a zabieranie 1 runy/kamieni w walce gdzie przewaga zakończy walkę szybciej jeszcze bardziej może zezłościć graczy. Bardzo proszę o nie usuwanie tego posta ponieważ napisałem go w 100% szczerze i kulturalnie. Jeśli zajdzie taka chęć to zapraszam do dalszej dyskusji
    Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%

Cytat Napisał Ino Zobacz post
    Dziękuję za odpowiedź i cieszę się, że tak kulturalnie udało się to wyjaśnić. Może i juz po fakcie, ale cieszy mnie ten gest.
    Życzę powodzenia w dalszej organizacji wydarzeń dla graczy mfo, żywiąc nadzieję, że w następnych edycjach nie będzie już potrzeby naginania warunkuch rywalizacji do niższej niż przewidywana liczby zawodników
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Alvi
    Jak nagrody w postaci 1000 zetonow i 100mf maja zachecac do wziecia udzialu jesli nie 4fun? 1000 zetonow to 5 rolek jednego itemka, gdzie sredni koszt wykucia jednego itemu +7/8 oscyluje pomiedzy 10-20k zetonow a to tylko 1 item, 1000 zetonow to 100 odnowek jednego typu u mistrza areny czyli zapewneinie 1 mikstury na kilka dni walk pvp, 100mf to jakies 5% wydanych mf na samo wbicie levela przez graczy predentujacych do zwyciestwa, pomijam ze niektorzy wydali ponad 5k zl na zetony zeby ledwo wyjsc z grupy
    A ten nowy itemek? jakis szrot pod exp, ktory totalnie nie obchodzi ludzi ktorzy ptoencjalnie moga wygrac turniej
    Jesli turniej mialby zachecac nagrodami a nie tylko powalczeniem sobie to powinny te nagrody byc sensowne czyli pewnie zwiekszone 10krotnie aby ktos powiedzial „wow!” zamiast „no zawalcze sobie jak bede mial czas”
    Pozdrawiam irenka spoko ze turniej sie odbywa ale nie mowmy ze nagrody o wartosci 50zl w dzisiejszych czasach to cos co kogokolwiek obchodzi

Taka sama tresc posta moze sie tyczyc rowniez igrzysk smierci/kg gdzie ludzie przychodza powalczyc 4fun a nie dla nagrody w postaci 20mf(10zl) dla 1 osoby z 4 osobowej druzyny

Uprawnienia