Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: Banowane nicki

Użytkownik

Banowane nicki

Dzień dobry,
    prosze o odpowiedź czemu Violetta Valery ma przyzwolenie na nick komunistycznego zbrodniarza szerzącego szkodliwą czerwoną zarazę. Skoro gracz Adolf Hitlera musiał zmienić nick(sam tak napisał na jakims dc) to czemu tolerowane są takie wybryki jak Jerzy urban. Chcę po prostu poznać oficjalne stanowisko jakie nicki są tolerowane, a jakie nie. Pragnę przypomnieć ze nie ma żadnych dowodów na to że Hitler wiedzial o holocauscie. Czy nick Josef Mengele jest dopuszczalny?

Zapraszam do dyskusji bo zastanawiam sie gdzie jest granica. Nick terrora pus** destroyer byl dlugo tolerowany i nagle spadł z rowerka.
    Sigma kaidan. Zaczęło się od tego że przez około 1 rok zacząłem chodzic na tvt i muszę niestety stwierdzić, że to chodzenie z nimi nie były dla mnie korzystne. Niestety z perspektywy mojej wygląda tak, że co chwilę jestem atakowany i wyzywany od strony Asasynek Bartolome oraz Fusia i cały czas bronie się. Sytuacja z mojej jest wręcz beznadziejna. Bo ja nikogo osobiście nie wyzywam bo nie chce zniżać do się nich poziomu.

Kiepsko uwazales na historii.
    Urban w tych faktycznie zbrodniczych czasach był opozycyjny wobec Bieruta i Gomułki, podobnie zresztą jak Mieczysław Rakowski. Tak bardzo, że Tow Wiesław w latach 60 go cenzurował. A do pzpr nie należał i Popiełuszki nie zabił.
    Postać znana albo z pajacowania w internecie 10 lat temu, albo z bycia legendarnym "Goebbelsem" w gruncie rzeczy przeprowadziła polską prasę i telewizję w PRL do wolnosci slowa i otworzyła ją na zachód (nie, nie był to gierek).
    Więc doucz się, zanim zrównasz taką postać z niemieckim (nie, wtedy jeszcze nie było narodu austriackiego xd) zbrodniarzem wojennym. Wtedy moze akurat pokazesz cos wiecej niz brak elementarnego rozeznania.

A zamiast robić nagonkę na forum - mogłeś po prostu napisac wątpliwosci do Admina...
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; Dzisiaj o 14:12
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Cytat Napisał Bartolome Zobacz post
    Pragnę przypomnieć ze nie ma żadnych dowodów na to że Hitler wiedzial o holocauscie.
    zacznij pisać coś rzeczowego zamiast takich bzdur, a później zapraszaj do dyskusji, pozdro

Nie ma żadnych dowodów że Jerzy Urban wiedział o akcji Hiacynt

Zbanowany
    wg mnie na liste zakazanych nicków powinien dołączyć "tetrax"

Użytkownik
    Czyli goebbels stanu wojennego to nic tylko zwykla pajacerka internetowa? Ciekawe. Moja rodzina aktywnie walczyła o niepodległość i nie ma mojej zgody na branie na sztandary jednego z głównych aparatów propagandy wladzy

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał Willow Ivy Zobacz post
    zacznij pisać coś rzeczowego zamiast takich bzdur, a później zapraszaj do dyskusji, pozdro
    Eh to byl zwykły wytrych gdyby ktoś próbował bronić czerwonej zarazy. Niestety nie każdy to zrozumiał nad czym ubolewam...
    Sigma kaidan. Zaczęło się od tego że przez około 1 rok zacząłem chodzic na tvt i muszę niestety stwierdzić, że to chodzenie z nimi nie były dla mnie korzystne. Niestety z perspektywy mojej wygląda tak, że co chwilę jestem atakowany i wyzywany od strony Asasynek Bartolome oraz Fusia i cały czas bronie się. Sytuacja z mojej jest wręcz beznadziejna. Bo ja nikogo osobiście nie wyzywam bo nie chce zniżać do się nich poziomu.

Moja rodzina aktywnie walczyła o niepodległość i nie ma mojej zgody na branie na sztandary jednego z głównych aparatów propagandy wladzy
    XD
    Rozmawiasz w tym momencie z czlowiekiem, którego polowa rodziny siedziała w stalinowskim wiezieniu, dziadek trafil na Syberie, a wujka UB wrzuciło pod pociąg. Więc rodziną sobie twarzyczki nie wycieraj.

A na tle dzisiejszej propagandy w tzw. wolnych mediach, PRLowska TV to wzór obiektywności (i w sumie nawet bez tego porównania się broni). Ciekaw jestem, który z dzisiejszych psów szczujnych w Republice potrafiłby skrytykować przeciwników politycznych z taką kulturą jak p. Urban https://youtu.be/nnzPNWNKWFQ?si=LP5pgYsKjCdZ8pD6

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał jestę nietoperę Zobacz post
    Nie ma żadnych dowodów że Jerzy Urban wiedział o akcji Hiacynt
    IPN uznał tę akcję za legalną.
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; Dzisiaj o 15:24
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Moderator Avatar EneDueRabe
    Temat zamykam.

Uprawnienia