Zobacz wyniki ankiety: Pomysł na...

Głosujących
11. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • TAK

7 63.64%
  • klik taktyczny by sprawdzić wyniki ankiety

4 36.36%
  • NIE

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Słoneczny Łęg

Użytkownik Avatar GalaxyPL

Pytanie Słoneczny Łęg

Nazwa:  skok.jpg
Wyświetleń: 106
Rozmiar:  233.3 KB

Niedawno pojawiła się propozycja, aby w jakimś momencie fabuły usunąć barierkę z Uroczyska.
    Wychodzę z inną.
    Po pokonaniu dowolnego rodzaju Mangaro Leśniczy mógłby postawić w tym miejscu trampolinę, aby można było od razu zeskoczyć niżej.
    Przyspieszyłoby to nieco latanie po Podrzucone Jajka i byłoby nagrodą za wykonanie questa.

Barierki fabularnie są po to, żeby chronić ludzi przed Mangaro. Kiedy został unicestwiony - nie ma potrzeby, żeby dalej stały.
    A to rozwiązanie trochę na siłę..
    Ale troche by to ulatwilo sprawe.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Luxferre
    dlaczego dopiero po pokonaniu mangaro? i po co zadowalać się półśrodkami? dużo lepiej byłoby usunąć blokadę z uroczyska, bo działa w dwie strony. te mapy naprawdę nie muszą być aż tak upierdliwe w nawigacji.
    ::::​)

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Barierki fabularnie są po to, żeby chronić ludzi przed Mangaro. Kiedy został unicestwiony - nie ma potrzeby, żeby dalej stały.
    A to rozwiązanie trochę na siłę..
    Ale troche by to ulatwilo sprawe.
    która barierka chroni nas fabularnie? może ja źle pamiętam początek fabuły, ale wydaje mi się, że usunięcie tych barierek nic nie zmienia

Cytat Napisał Stara Gwardia Zobacz post
    która barierka chroni nas fabularnie? może ja źle pamiętam początek fabuły, ale wydaje mi się, że usunięcie tych barierek nic nie zmienia
    zadna
    ale tak ich istnienie uzasadnia lesnik Gerwazy (czy jak mu tam bylo)
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Uprawnienia