Rozpad golda zależny jest od ilości postaci wbiło się jakiś lv?
Rozpad golda zależny jest od ilości postaci wbiło się jakiś lv?
MF dają aż za dużo korzyści. Jedyną wadą, która bardzo boli, że to jest wirtualna waluta i tej kasy się nie odzyska nigdy. Nie polecam p2w oraz hazardu.
Chodzi o to czy każdy teraz 520k do zakupienia za mf czy to zależne jest od poziomu postaci?
MF dają aż za dużo korzyści. Jedyną wadą, która bardzo boli, że to jest wirtualna waluta i tej kasy się nie odzyska nigdy. Nie polecam p2w oraz hazardu.
Skąd wziąść klucz do bramy w scythe: rudera ?
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...ythe%3A+Rudera
dostaniesz z questu w Kurthus
Mam problem z tym lustrami do hasła: Co mam zrobić żeby mi pokazały się liczby do hasła w warsztacie czarnoksiężnika: schowek ?
Dlaczego Sara do questu Wei na tropie: Cześć pierwsza nie pokazuję się na współrzędnych 36:46 ? Czy ile trzeba czekać żeby się spotkać z Sarą w wyznaczonych współrzędnych ???
Ostatnio edytowane przez Dwukropek ; 26-08-2025 o 21:16
Dzięki
- - - - - - - - - -
Czemu mi zablokowało questa ,, Wei na tropie: Część druga ? Klikałem na babkę w klubie walk ale nie wiem czy coś źle kliknąłem że zablokowało mi questa ? Czy trzeba z tym poczekać do jutra ?
Jaki próg trzeba osiągnąć żeby dostać od Arnolda nagrodę "dla wytrwałych"?
U którego npc wymieniało się podrzucone jajka ? I w którym mieście wymieniało się te podrzucone jajka ? Scythe ? Czy Kurthus ?