Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Możliwość przyspieszenia rośnięcia roślin

Użytkownik

Możliwość przyspieszenia rośnięcia roślin

Proponuję, żeby można było w jakiś sposób przyspieszyć rozwój roślin na plantacji. Szczególnie chodzi mi o kukurydzę, która wymaga podlania co 18 godzin. Taki czas jest niezdrowy, bo jak jednego dnia mam podlać o 7 rano, to drugiego muszę w przedziale 1-7 rano lub mi uschnie. Gdyby istniała możliwość skrócenia tego czasu, choćby i o 2 godziny, komfort korzystania z Plantacji znacznie by się poprawił.
    Oczywiście nie liczę tu na darmowe skrócenie tego, ale widzę to inaczej. Każde pole z 8 grzadkami ma pośrodku puste miejsce. Można by dodać w grze jakiś przedmiot, czy to "kultywator mechaniczny" czy "totem wzrostu roślin", cokolwiek by bardziej pasowało do klimatu. Ten przedmiot po postawieniu na tym pustym miejscu przyspieszałby wzrost roślin, czyli to jak często wymagają podlewania, o 2 godziny.
    Jak można by zdobyć taki przedmiot? Niektórzy twierdzą, że gra zostanie w przyszłości rozszerzona o m.in. ziarna kawy do sadzenia i byłyby one do zdobycia z jakiegoś minibossa. Ten przedmiot mógłby być zdobyty w ten sam sposób, z bardzo małą szansą (1%), podobnie jak receptury na unikatowe uzbrojenie możliwe do zdobycia z Rendelsa. Alternatywnie za 150 MF dla niecierpliwych. Każdy gracz potrzebowałby 4 takich do zapełnienia grządki, więc chwile by się je zbierało.

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    a może pójdźmy w taki format jak roślinki na wakacje, że trzeba podlać kukurydzę między 8-24, żeby nie uschła, a pszenicę między 00:00-23:59? aktualnie ta farma jest dosyć upierdliwa, tym bardziej patrząc na dropy

Użytkownik
    Ta farma w obecnej formie jest bez sensu i zalecam jej bojkotowanie 😀
    Sigma kaidan. Zaczęło się od tego że przez około 1 rok zacząłem chodzic na tvt i muszę niestety stwierdzić, że to chodzenie z nimi nie były dla mnie korzystne. Niestety z perspektywy mojej wygląda tak, że co chwilę jestem atakowany i wyzywany od strony Asasynek Bartolome oraz Fusia i cały czas bronie się. Sytuacja z mojej jest wręcz beznadziejna. Bo ja nikogo osobiście nie wyzywam bo nie chce zniżać do się nich poziomu.

Super Moderator
    Jest w planach rozbudowa farmy o dodatkowe funkcjonalności (premium i non-premium)
    Należy się spodziewać nie wcześniej niż z dodaniem mini-bossa w stylu maszyna (z którym ww. będą powiązane)

Uprawnienia