Zobacz wyniki ankiety: Co ty na to?

Głosujących
22. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Przydatne

9 40.91%
  • Zbędne

5 22.73%
  • Może być, ale mi nie zależy

8 36.36%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 21 z 21

Temat: Portal przed Oasis

Użytkownik Avatar Leonardo
    Aha jak to, to nie dodadzą przed mściwego robaka piaskowego który ma zfixowane krwawienie razem z teleportem?

Oczywiście że propozycja na tak, tryhardować się niektórym zachciało xd

Cytat Napisał Clover Zobacz post
    Czyli twoim problemem jest to, że ktoś sobie stoi? Bo rozwiązaniem twojego problemu jest po prostu wejść z powrotem do Oasis.
    Tak samo twoim jest nie łazikowanie się pod bramy oasis skoro wiadomo że miasta jeszcze nie ma

I nie argumentuję, że ja nie mam problemu to mnie to nie dotyczy - po prostu to jedna z łatwiejszych minigierek w grze - przykładowo na początku gry te kamiory już są dużo bardziej losowe; gmatwanina też potrafi dać w kość czy niektóre labirynty - ogółem masa różnych minigierek które wymagają więcej uwagi niż łazik. A no i pamiętajmy że możemy sobie przed wyruszeniem kupić pakiety naprawcze w razie kraksy
    Le tits now

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Tensa Zangetsu Zobacz post
    Tak samo twoim jest nie łazikowanie się pod bramy oasis skoro wiadomo że miasta jeszcze nie ma

I nie argumentuję, że ja nie mam problemu to mnie to nie dotyczy - po prostu to jedna z łatwiejszych minigierek w grze - przykładowo na początku gry te kamiory już są dużo bardziej losowe; gmatwanina też potrafi dać w kość czy niektóre labirynty - ogółem masa różnych minigierek które wymagają więcej uwagi niż łazik. A no i pamiętajmy że możemy sobie przed wyruszeniem kupić pakiety naprawcze w razie kraksy
    Widzę, że nie masz ochoty na poważną dyskusję, więc odpowiadam ostatni raz.

kamienie na początku gry dosłownie nie są losowe. Zawsze przechodzę tą samą ścieżką i zatrzymuję się w tych samych miejscach.

Użytkownik Avatar Clover
    Ten temat generalnie do zaakceptowanych/zrealizowanych chyba, bo portal istnieje już.

Użytkownik Avatar Squadron
    Gdzie ten portal niby jest
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Użytkownik Avatar musaraj
    Przy Bramie Oasis jest srebrny portal. Wystarczy go dotknąć do aktywacji, bez pyłu.

Uprawnienia