Zobacz wyniki ankiety: co myslisz

Głosujących
6. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Na tak

3 50.00%
  • Na nie

1 16.67%
  • Idk

1 16.67%
  • Mam lepszy pomysł

1 16.67%
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: POTĘŻNY Mangaro

POTĘŻNY Mangaro

Proponuję dodać możliwość wielokrotnej walki z Mangaro sprzed zdobycia Perły Królewskiej, żeby było fajnie i można było się napocić jak w MFO2 jak juz wejdzie Salamandria i uratujemy brata z rąk Thanarga .
    Nawet w formie usługi za MF, chociaż preferowałbym raczej dodanie jakiejś formy jego ducha.
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 19-08-2025 o 16:30
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Luxferre
    ja jestem rozczarowany tym, ze nieoslabionego da sie zabic bez posiadania minimum 220 poziomu.

czy pierwsze podejscie do mangaro i kolejne walki z nieoslabionym roznia sie sila? tzn, czy ten pierwszy jest jeszcze silniejszy? jezeli tak, to chetnie bym kiedys zobaczyl walki z nim, wiec na tak - jako osobny boss (moze byc duch mangaro, tak jak mowisz)
    ::::​)

Tester
    Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    czy pierwsze podejscie do mangaro i kolejne walki z nieoslabionym roznia sie sila?
    Masz 3 poziomy trudności:
    1. Tylko w pierwszej walce Mangaro co zaczyna questa. Ma statystyki na 200lvl i jest nie do zabicia.
    2. Nieosłabiony/bez dania mu perły. Jest bardzo mocnym wyzwaniem na 100lvl, znacznie mocniejszy niż porównywalnie był Tristam na 80 moim zdaniem.
    3. Osłabiony/z użyciem perły. Do ubicia na 90 w lekkich plusach.

Użytkownik
    Tak właściwie to jaki jest fabularny powod dla którego Mangaro jest słabszy za drugim niż za pierwszym razem? Ja po pierwszej walce założyłam, że w tym roku Mangaro nieosłabiony nie będzie możliwy do zabicia, więc bez refleksji użyłam Perły. Teraz nie wiem czy żałować.

Tester
    Cytat Napisał Encyklompendium Zobacz post
    Tak właściwie to jaki jest fabularny powod dla którego Mangaro jest słabszy za drugim niż za pierwszym razem?
    Powód jest bardziej techniczny - śmierć na Mangaro zaczyna questa, który kończy się jego pokonaniem.

Użytkownik Avatar Eresmel
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Proponuję dodać możliwość wielokrotnej walki z Mangaro sprzed zdobycia Perły Królewskiej, żeby było fajnie i można było się napocić jak w MFO2 jak juz wejdzie Salamandria i uratujemy brata z rąk Thanarga .
    Nawet w formie usługi za MF, chociaż preferowałbym raczej dodanie jakiejś formy jego ducha.
    Ale ta gra była przykra XD hp skaczące z 10% do 100 i tak przez 1247078901253785847 tur
    This is a certified hood classic

Cytat Napisał Encyklompendium Zobacz post
    Tak właściwie to jaki jest fabularny powod dla którego Mangaro jest słabszy za drugim niż za pierwszym razem? Ja po pierwszej walce założyłam, że w tym roku Mangaro nieosłabiony nie będzie możliwy do zabicia, więc bez refleksji użyłam Perły. Teraz nie wiem czy żałować.
    W mfo2 każdorazowo można było wybrać z którą wersją Mangaro się chce walczyć. Może to byloby rozwiązanie (nawet jesli byłoby tylko opcją dostępną w ramach pakietu premium)
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Uprawnienia