Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Usunięcie animacji nurkowania Malboro

Użytkownik

Usunięcie animacji nurkowania Malboro

Wniosek o Usunięcie animacji nurkowania Malboro - przedłuża to tylko wymianki

Ja bym w ogóle w ramach możliwości dał coś takiego, jako Opcję dodatkową, z możliwością włączenia/wyłączenia. I podłączyć pod tą opcją animację respu (szczególnie tych mini 24h).

To może do pakietu premium
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Platynowy
    Jestem na tak, animacja Malboro jest bezsensowna i tylko robi zamieszanie podczas wymian tj. często mamy sytuację kiedy walka rozpoczyna się natychmiast po poprzedniej i pomimo zgrupowania się z innymi trzeba dobierać ludzi na S.O.S ręcznie.

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    To może do pakietu premium
    To dopiero sensowna propozycja do mistycznego pakietu premium dodajmy także nieograniczoną ilość logowania dziennie do gry, za darmo to tak max ze 3 razy a reszta jak się chce to już tylko dodatkowo odpłatnie

Na pewno byłoby wygodniej. Tak samo usunąć animacje przy Gomezie oraz sprawić, aby Żółw i Garuda stały w miejscu. Nie uważam tego za jakoś szczególnie ważne i nie przeszkadza mi to jakoś specjalnie. Na pewno zmniejszyłoby to zamieszanie.
    Ostatnio edytowane przez AlicentHightower ; 18-08-2025 o 19:39

Uprawnienia