Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Dofinansowanie do uprawy

Użytkownik

Dofinansowanie do uprawy

Dzień dobry,

Rozumiem, że uprawa jest pod artefakt i zapewne dlatego tak ubogo wygląda(Chociaż i tak nie kupuje tego argumentu bo bycie w topce i tak pochłania relatywnie większe zasoby)

W związku z powyższym proponuje żeby ktoś się zastanowił nad tą uprawą bo to nie ma racji bytu. Pomysł fajny ale wykonanie iście *****.

Statystka wymiana 800 pszenicy podesłana przez największego fabularniaka w tej grze:

Jest to ekwiwalent wymiany Łososia z Nordii z niewielkimi odchyłami co jest nieśmiesznym żartem. Podejrzewam że jest jakiś śmieszny procent na eq Farmera ale jest tak znikomy ze moze na 10000 wymian wpadnie.

Nie wiem kto to testowal ale w tej formie jest to zbyt upierdliwe. Trzeba logować co x godzin bo inaczej zwiędnie i jeszcze nie idzie na tym spalić całej eny jak to miało miejsce w przypadku łowienia. (Ciekawe co się stanie jak będę miał uprawy i na etapie respu rzepy się wyloguje)

Pomysł jest bardzo fajny ale proponuje
    Czas uprawy do zbioru identyczny co w przypadku dyń lub jeśli to ma być jakkolwiek zachęcające to dodanie kart roślin i dodatkowo zbufowanie tych nagród tak z2-3x.

Nie dodaje ankiety bo to pewne że zmiana pójdzie. Post miał na celu zwrócenie uwagi w celu puszczenia szybszej łatki

Elo
    Sigma kaidan. Zaczęło się od tego że przez około 1 rok zacząłem chodzic na tvt i muszę niestety stwierdzić, że to chodzenie z nimi nie były dla mnie korzystne. Niestety z perspektywy mojej wygląda tak, że co chwilę jestem atakowany i wyzywany od strony Asasynek Bartolome oraz Fusia i cały czas bronie się. Sytuacja z mojej jest wręcz beznadziejna. Bo ja nikogo osobiście nie wyzywam bo nie chce zniżać do się nich poziomu.

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    *szybkiej łatki dzień po ostatnim artefakcie za pszenicę.

Jak słusznie zauważyłeś - to aktywność dodatkowa, niezabierająca ci całej energii, która wymaga jedynie logowania i podlewania co jakiś czas.
    Na dłuższą mete daje stały zastrzyk gotówki + unikata z niezłym dropem i jak to zwykle bywa - efektywna staje się na dłuższą metę (protip: najlepiej ustawic sobie jedną z postać i co jakiś czas sprawdzać w jakim stanie są uprawy)
    No i jeszcze wspominasz o tej mniej opłacalnej roślince, czyli pszenicy...
    Zatem, mniej płakania, więcej grania
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 11-08-2025 o 18:07
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Przedstawić wady jako zalety XD. Mam nadzieję, że dostałeś sie na testowy gustaw!
    Sigma kaidan. Zaczęło się od tego że przez około 1 rok zacząłem chodzic na tvt i muszę niestety stwierdzić, że to chodzenie z nimi nie były dla mnie korzystne. Niestety z perspektywy mojej wygląda tak, że co chwilę jestem atakowany i wyzywany od strony Asasynek Bartolome oraz Fusia i cały czas bronie się. Sytuacja z mojej jest wręcz beznadziejna. Bo ja nikogo osobiście nie wyzywam bo nie chce zniżać do się nich poziomu.

Uprawnienia