Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 19 z 19

Temat: Kolekcjonerki w evencie wakacyjnym

Użytkownik Avatar MasterOfPuppets
    A co do innych aspektów fajnie że są w grze rzeczy do zdobycia ponadprzeciętną aktywnością, a nie dla wszystkich. O ile mnie całkowicie one nie interesują to cieszy że takie rzeczy budzą zainteresowanie i są całkiem sporo warte = podejście do kolekcjonerek jest dobre.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał MasterOfPuppets Zobacz post
    A co do innych aspektów fajnie że są w grze rzeczy do zdobycia ponadprzeciętną aktywnością, a nie dla wszystkich. O ile mnie całkowicie one nie interesują to cieszy że takie rzeczy budzą zainteresowanie i są całkiem sporo warte = podejście do kolekcjonerek jest dobre.
    Jak najbardziej, tak długo, jak się nie pojawia opcja "ej ale zapłać mfy, to dostaniesz je od razu".
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik Avatar MasterOfPuppets
    Cytat Napisał Clover Zobacz post
    Ja nie mówię, że kolekcjonerki trzeba utrudnić czy coś, wręcz jestem za ułatwieniem. Ja mówię o tym, że nie podoba mi się fakt, że są SUPER RZADKIE kolekcjonerki, które jest problem zdobyć, "ALE DAMY WAM ALTERNATYWĘ KUPIENIA ICH ZA MFY!". To kompletnie psuje zamysł kolekcjonerek. Kolekcjonerki mogą być bardziej lub mniej rzadkie, ale zrobienie ich basically shop-only jest dla mnie problemem. Dlatego jakby istniała opcja jak z wielkanocą, żeby te sklepowe gwarantowalnie zgarnąć w jakiś sposób, to bym nie miała problemu z tym jak to jest zaprojektowane.
    MF możesz kupić za Gold w grze, więc niczym się nie różni od zakupu od kolekcjonerki za golda

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał MasterOfPuppets Zobacz post
    MF możesz kupić za Gold w grze, więc niczym się nie różni od zakupu od kolekcjonerki za golda
    Różni się. Za złoto kupuję od innego gracza, nie wpływając na ich ilość na rynku. Kupując ze sklepu generuję nowy przedmiot w grze. To jest zupełnie inna rzecz.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Uprawnienia