Strona 12 z 12 PierwszyPierwszy ... 2101112
Pokaż wyniki od 166 do 167 z 167

Temat: Event Wakacyjny 2025

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Antybristler II Zobacz post
    Wymiana odstraszaczy co 50 to też trochę przesada, zwłaszcza, że dostajemy nagrody losowe. Pamiętam pierwszy event halloweenowy na którym dostawało się uzbrojenie co 10 dyniek. I komu to przeszkadzało?

Totalnie rozumiem osoby, które nie brały udziału w evencie (i pewnie lepiej na tym wyszły).
    otototo.

Kiedyś eventy robiło się dla zastrzyku eq. Obecnie kinda nie mam sensu ich robić, poza darmowymi aktywnościami.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik
    Ja z eventu wyciągnąłem ok. 3k żetonów, mniej więcej, nie wspominając o licznym eq unikatowym (6 za odstraszacze, 3 za strzygi, 1 za festiwal), otworzyłem z 10 pakunków i dostałem 2 x Gem v2 (wprawdzie szczęscia, no ale cóż) i piracki skarb.
    Bez problemu starczyło mi energii na cały event, a zbiłem 13 południc zamiast wymaganych 6-ciu.

Jeden z fajnieszych eventów, właśnie przez dobry balans pomiędzy aktywnościami zabierającymi czas, a nie energię. Dużo przyjemniejsze są festiwale aktywności aniżeli np. zaganianie kurczaków.

Uprawnienia