Strona 11 z 11 PierwszyPierwszy ... 91011
Pokaż wyniki od 151 do 157 z 157

Temat: Event Wakacyjny 2025

Co mnie podkusiło, żeby ostatnie 50 odstraszaczy wymienić po 5?
    Żółwie tańczą jak szalone...

Cytat Napisał Amaski Zobacz post
    Pewnie dlatego, że się do niej zaczynasz przyzwyczajać po prawie całym evencie.
    Logicznego powodu nie widzę, Strzyga na 92lvl gracza ma 91lvl, a na 93lvl ma 92lvl więc minimalnie trudniejsza powinna być
    No właśnie...nie.

Wcześniej dostawałem mocnej...drażnicy. Teraz zaczęła być widocznie łatwiejsza. Wątpię, by jeden dodatek z +0 na +3 zrobił AŻ TAK wielką różnicę.
    No i nie spami mi Kończącym Ciosem.

Może akurat teraz trafia mi się łatwiejszy, ale czuję olbrzymią różnicę.

Użytkownik Avatar Platynowy
    Cytat Napisał Hide Zobacz post
    No właśnie...nie.

Wcześniej dostawałem mocnej...drażnicy. Teraz zaczęła być widocznie łatwiejsza. Wątpię, by jeden dodatek z +0 na +3 zrobił AŻ TAK wielką różnicę.
    No i nie spami mi Kończącym Ciosem.

Może akurat teraz trafia mi się łatwiejszy, ale czuję olbrzymią różnicę.
    To kwestia tylko i wyłącznie losowości. Ja również miewałem walki, że zużyłem np. tylko jednego miksa 3 a cała reszta została a walkę później wygrywałem totalnie na styk. Fakt faktem różnice pomiędzy jednym i tym samym przeciwnikiem są czasami ogromne.

Użytkownik Avatar MasterOfPuppets
    https://imgur.com/a/k72N7MJ

Ale końcówka : D

Użytkownik
    Ja dostałem 5x węgorz, stek well-done i medium well. A tylko jedne szprotki ze smoczym, więc zabrakło mi z 20 sekund.

Cytat Napisał MasterOfPuppets Zobacz post
    https://imgur.com/a/k72N7MJ

Ale końcówka : D
    Gra ci chciała przekazać, że bardzo dobrze sobie poradziłeś w kuchni!

Swoją drogą misiaki, mobilizacja, musimy skończyć wymogi dla bonów (naprawdę potrzebuję tych bonusów ). Szczerze nie wróży to nic dobrego, że te liczniki trochę stanęły. Dużo było sytuacji, gdzie nie udało się skończyć wymogów do końca eventu? Bo odkąd w nich uczestniczę to nie widziałem chyba takiej sytuacji (5 lat przerwy to może się coś takiego zdarzyło, ale teraz to będzie chyba pierwszy raz).

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Hide Zobacz post
    Swoją drogą misiaki, mobilizacja, musimy skończyć wymogi dla bonów (naprawdę potrzebuję tych bonusów ). Szczerze nie wróży to nic dobrego, że te liczniki trochę stanęły. Dużo było sytuacji, gdzie nie udało się skończyć wymogów do końca eventu? Bo odkąd w nich uczestniczę to nie widziałem chyba takiej sytuacji (5 lat przerwy to może się coś takiego zdarzyło, ale teraz to będzie chyba pierwszy raz).
    jestem pewna, że na jednym z pierwszych eventów z wyzwaniami (chyba halloween), mieliśmy zaliczone tylko 2/3 wyzwania. Also, mam trochę prochów beboka, ale południce to gówna, więc nie mogę ich złożyć w urnie :/ Preferowałabym jakby zadanie dotyczyło dropienia prochów, a nie ich wykorzystywania.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Uprawnienia