Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Temat: Eventowe osiągnięcia specjalne

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Hidi Zobacz post
    Oczywiście, że 10 żetonów to żadna nagroda. Za to samo dążenie do zdobycia osiągnięcia, jakiś cel który ma gracz, inny niż "wymień 300 odstraszaczy" jest jakąś formą motywacji.
    Dlatego sama się nie wypowiadam, osobiście mi nie zależy na osiągnięciach, ale wiem, że niektórym dodają tej odrobiny serotoniny, więc chociaż dla mnie będą zbędne, komuś się mogą spodobać. Nie jest to też ciężkie/upierdliwe do dodania, więc kompletnie nie mam żadnego powodu by być przeciwna.

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał RaZoR Zobacz post
    Sam jestem zbieraczem tego wszystkiego gdzie tez walcze pvp ale tylko dla wbicia limitu zetona wykucia eq. Wole zmarnowac czas na wbijanie osiagniec niz walczyc manu pvp z tymi samymi osobami.
    To jest imo jeden z problemów z tą grą. Pvp służy większości generowaniu żetów na lepsze eq, a nie graniu pvp. No ale cóż, tak już będzie, jak pvp wymaga innych statów od fabuły, a z kolei fabuła wymaga grania pvp, żeby mieć żetki, żeby bić takie tristamy czy mangaro. Niedobór żetków powoduje sztuczny przypływ graczy w pvp, poprzez dodanie fabulaków, co chcą zgarniać żety, a to maskuje problem z tym, że tak naprawdę graczy, którym zależy na pvp nie ma za wiele. Ale to już inny temat, nie ma nic wspólnego z tym.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik
    Cytat Napisał Clover Zobacz post
    No ale cóż, tak już będzie, jak pvp wymaga innych statów od fabuły, a z kolei fabuła wymaga grania pvp, żeby mieć żetki, żeby bić takie tristamy czy mangaro.
    Statystyki do walk i fabuły niekoniecznie muszą się wiele od siebie różnić, wojownik z auto-rozdanymi statystykami (z małą poprawką na MP i szczęście) to dosyć standard build pod arenę. Sprawdziłem to ostatnio na postaci Storm, walczę tam na dzień dzisiejszy w +/- auto rozdanych statystykach. Zazwyczaj różnica w osiągnięciach leży w skryptach, dopasowaniu uzbrojenia pod statystyki (lub na odwrót) oraz umiejętności dobierania profilu pod przeciwnika.
    My unmatched perspicacity coupled with sheer indefatigability makes me a feared opponent in any realm of human endeavor.

Tester Avatar Denol
    Fajny pomysł, propozycja zostaje zaakceptowana . Osiągnięcia pojawią się w grze wraz z eventem Halloween.
    Ostatnio edytowane przez Denol ; 07-08-2025 o 05:13

Uprawnienia