Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Temat: [P3] Garuda nie atakuje

Użytkownik

[P3] Garuda nie atakuje

Garuda nie atakuje, zamiast tego blokuje sie na postaci:
    https://freeimage.host/i/FrKvaVa
    Ostatnio edytowane przez Hubiot ; 01-08-2025 o 22:34

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Podaj też informację jakiej przeglądarki używasz (i w jakiej wersji), ta informacja może być przydatna.

Użytkownik
    Brave 1.80.125 (Oficjalna wersja) (arm64)
    Chromium: 138.0.7204.184

- - - - - - - - - -

https://freeimage.host/i/FrLZnZF

Administrator
    Czy to występuje "zawsze" czy jest na to konkretny sposób wywołania.
    Czy ktoś jeszcze może to potwierdzić?

Pytam, bo sprawdzenie nie potwierdziło takiego błędu na pierwszy rzut oka.

Użytkownik Avatar Luxferre
    przed chwilą zdarzyła mi się podobna sytuacja ze świetlikiem, ale nie jestem w stanie stwierdzić przyczyny. prawdopodobnie jakiś drobny lag serwera/mojego internetu, bo kilka sekund później już było ok
    z minibossami jeszcze nigdy nie miałem takiego przypadku

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    przed chwilą zdarzyła mi się podobna sytuacja ze świetlikiem, ale nie jestem w stanie stwierdzić przyczyny. prawdopodobnie jakiś drobny lag serwera/mojego internetu, bo kilka sekund później już było ok
    jednak zdarza się notorycznie - 1-2 z 7 świetlików na godzinę mają ten problem. przy próbie złapania (mam na myśli manualnie, a nie w pułapki) potrafią się zawiesić w miejscu na około sekundę, po czym lecą dalej i wtedy już można je normalnie złapać - zazwyczaj od razu, bo postać przestaje być zablokowana w miejscu w tym samym czasie co świetliki.

nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło, a łapałem świetliki około 1-2 tygodni przed startem eventu, ale wciąż istnieje możliwość że to błąd tylko po mojej stronie. aktualnie mam wysokie obciążenie procesora i pamięci, a i internet nie jest wybitny.
    ::::​)

Użytkownik
    Też mam ten problem z Garuda, sprawia to wrażenie jakby lagowało grę. Na garudzie problem występuje prawie zawsze, od kilku tygodni (nie wiem dokładnie, miałem dłuższą przerwę z garudą). garude łapię na szczycie góry jak po skosie wlatuje na górę (bardziej na prawo niż u autora tematu), zatrzymuje się i tak wisi na mojej postaci, muszę się cofnąć i wtedy odlatuje w lewo i gdy drugi raz na nią wejdę to już wchodzi walka.
    Wczoraj grałem trochę więcej to zauważyłem też spore lagi przy korzystaniu z targu.
    Przeglądarka chrome 139.0.7258.66, nigdy wcześniej nie miałem żadnych lagów w mfo.

Nazwa:  rrte.png
Wyświetleń: 153
Rozmiar:  1.19 MB
    Dzisiaj 2 razy pod rząd, tak sobie wisi dopóki nie zrobię kroku w dół i wtedy leci dalej.
    Ostatnio edytowane przez Bukłak ; 10-08-2025 o 23:28

Redaktor Avatar Fresher
    Przed chwilą również napotkałem ten błąd.

Stojąc nieruchomo na polu [54, 15], Garuda we mnie wleciała i błąd wystąpił:

Odpowiedź: {value:"act_not_entering",controls:["memory=2.8260803222656","time=0.8058738708496 1"]}
    Czas oczekiwania na odpowiedź: ~900ms (norma przy wejściu w minibossa i rozpoczęciu walki to u mnie 100-200)

Po pierwszym wystąpieniu tego błędu, każda kolejna próba zaatakowania Garudy skutkuje tym samym.

F5 naprawia błąd, ale stojąc na polu [54, 15] mogłem go wywoływać w kółko.

Kiedy po f5 spróbowałem czekać na polu [52, 15] walka rozpoczęła się normalnie.

Chrome 138.0.7204.185

Nigdy wcześniej nie spotkałem się z takim błędem, prawdopodobnie pojawił się niedawno.
    Ostatnio edytowane przez Fresher ; 10-08-2025 o 20:08
    Reputy tutaj

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Miałem to samo na polu z trawą. Wcześniej taki błąd nie występował.

Przeglądarka Mozilla Firefox.

u mnie to samo, staję tam gdzie zawsze, ona wlatuje we mnie i się zatrzymuje i nic się nie dzieję, musze ją puścić i potem gonić i kliknąć znowu dopiero wtedy rozpoczyna się walka
    Zapraszamy na największy dc mfo3 o nazwie diablo: https://discord.gg/dWfrF35ery

Administrator
    Dzięki za raporty. Poprawka w drodze.

Administrator
    Poszła poprawka.

Uprawnienia