Strona 1163 z 1184 PierwszyPierwszy ... 163663106311131153116111621163116411651173 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,431 do 17,445 z 17755

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik Avatar Bomberion
    Cytat Napisał Hide Zobacz post
    Jaki jest obecnie najlepszy portal, na którym można użyć Złoty Pył?
    Tam gdzie najwięcej się teleportujesz. Każdy ma inaczej.
    :-)
    https://discord.gg/MYvRZdERXj

Black Legion – przyjazna grupa wspierająca nowych graczy MFO3 od 2019 roku.
    Założył ją Fang (Biały Smok), twórca Northern Sagi.
    Zbudowaliśmy m.in. Arkadię My Fantasy (d. Arkadia Black Legion) oraz grupę wsparcia dla osób z depresją (3 tys. osób).
    Obecnie pomagamy na Black Legionie i na Diablo – największym Discordzie MFO3, założonym przez Sylvana z Northern Sagi.

Po co oznaczać miasta pyłami, skoro wystarczy wywalić się na pojedynczym mopku i ląduje się w nich za takim samym kosztem?
    Ostatnio edytowane przez Nasciturus ; 31-07-2025 o 09:00
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar proskiler
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Po co oznaczać miasta pyłami, skoro wystarczy wywalić się na pojedynczym mopku i ląduje się w nich za takim samym kosztem?
    Dlatego że po takim ruchu trafiasz do ostatnio odwiedzanego miasta, a nie wybranego.

Użytkownik Avatar Clover
    No jak się zabiję (na skorpionach), to nie ląduję w eterni, żeby móc pójść na event :C

- - - - - - - - - -

Z miast da się dojść do większości miejsc za darmo, więc mając miasta na złoty pył, tak naprawdę oszczędzamy sporo eny, jeśli jesteśmy gotowi chodzić wszędzie po sto lat.

Pomiędzy miastami w większości również można podróżować bez użycia energii (albo używając jej mniej niż 5).
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Clover
    Pomiędzy miastami w większości również można podróżować bez użycia energii (albo używając jej mniej niż 5).
    Ale więcej niż 1, między wieloma.

Moderator Avatar EneDueRabe
    Cytat Napisał JeGGeRr Zobacz post
    Potwierdzone info?
    Potwierdzone .

Użytkownik
    Cytat Napisał RaZoR Zobacz post
    kto eneduerabe ukradl eq?
    Skąd info?
    Pozdrawiam Kaidana, Kamillo, Antheriona, Dovavkhiniego, Saturas.

Siemanko takie pytanie jak to jest, że poleciały mi dwa takie same itemy oba bez + a mają różną wartość obrony? Myślałem przez te wszystkie lata, że te wartości są stałe dla nieulepszonego ekwipunku xD

Cytat Napisał Ucicha Rikudou Zobacz post
    Siemanko takie pytanie jak to jest, że poleciały mi dwa takie same itemy oba bez + a mają różną wartość obrony? Myślałem przez te wszystkie lata, że te wartości są stałe dla nieulepszonego ekwipunku xD
    Przeskok na +1 następuje, gdy suma punktów w itemku jest wyższa niż okreslona wartosc (wlasciwa dla kazdego lvl). Przedmioty mogą być mocniejsze nie mając plusa (i wtedy się nie psują)

- - - - - - - - - -

https://forum.mfo3.pl/showthread.php...ight=Kowalstwa
    https://forum.mfo3.pl/showthread.php...l=1#post202157
    Cześć zbóje

Jak się dostać do Oskara?

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Hide Zobacz post
    Jak się dostać do Oskara?
    kim jest oskar?

już wiem, dla zainteresowanych https://forum.mfo3.pl/showthread.php...omualda+Oskara, trzeba w drzwi walić wiele razy, zużywając kilka razy enę.
    Ostatnio edytowane przez Clover ; 05-08-2025 o 18:06

Użytkownik
    Hej, jestem nowym graczem, widze stare wpisy ale nowych nie mg znaleźć. czy jest jakas przewaga profy? Co wybrać

Dziękówa

Użytkownik
    Cześć jestem nowy, czy jest jakas profa mocniejsza od drugiej czy jest balans?

Dziękówa

Użytkownik
    Cytat Napisał Clover Zobacz post
    kim jest oskar?

już wiem, dla zainteresowanych https://forum.mfo3.pl/showthread.php...omualda+Oskara, trzeba w drzwi walić wiele razy, zużywając kilka razy enę.
    Dopisałem do legendy.

Uprawnienia