Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Dodanie możliwości pisania komentarzy podczas dawania punktu reputacji.

Użytkownik Avatar Fang

Pomysł Dodanie możliwości pisania komentarzy podczas dawania punktu reputacji.

Witam

Przychodzę z inicjatywą dodania możliwości pisania komentarzy w trakcie dawania punktu reputa danej osobie na forum.

Nazwa:  obraz_2025-07-28_094550698.png
Wyświetleń: 106
Rozmiar:  65.9 KB

Gdy się otrzymuje punkty reputów zawsze widnieje napis ,,Brak komentarza" według mnie powinna istnieć możliwość napisania od siebie komentarza, gdzie nie byłoby to obowiązkowe, jedynie żeby istniała taka możliwość, bo może ktoś chce napisać swoje kom, ale jednak nie istnieje taka możliwość.
    A to ci historia.
    To moja misja i sens życia. By odmieniać wszystko na lepsze. ~ Asgalon
    Odrodzenie Black Legion

Kiedyś można było, zostało to wyłączone.

Dla mnie obojętne, może być - szczególnie, że nie ma już minusów.

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Nie widze przeszkod, byle nie doszlo do tego co na evencie swiatecznym, ze ludzie sobie anonimowo wysylali niecenzuralne wiadomosci.

Krycha nie chciał tego przywracać, bodaj dlatego, że to kolejna niepotrzebna funkcja, którą należy moderować.
    Znając poziom naszej społeczności - wyzwiska i spam byłyby nagminne, więc na nie.
    Już lepiej przywrócić ujemne punkty reputacji i grupę moderowaną dla ludzi z jeziorka
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Fang
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Krycha nie chciał tego przywracać, bodaj dlatego, że to kolejna niepotrzebna funkcja, którą należy moderować.
    Znając poziom naszej społeczności - wyzwiska i spam byłyby nagminne, więc na nie.
    Już lepiej przywrócić ujemne punkty reputacji i grupę moderowaną dla ludzi z jeziorka
    Też bym nie dodał punktów na - bo wystarczy że ktoś może zrobić w ten sposób komuś rajda
    A to ci historia.
    To moja misja i sens życia. By odmieniać wszystko na lepsze. ~ Asgalon
    Odrodzenie Black Legion

Użytkownik Avatar Clover
    Jestem za, jeśli dodamy opcję reportowania owych komentarzy, tak, żeby pewnym osóbkom za bardzo w głowach się nie poprzewracało.

Z drugiej strony, usunięto widoczność nicków, żeby utrudnić "wymiany" reputami. Jakby dodać komentarze, to dodaje to opcję napisania "chej tu ja kamilek123, to dowud rze dałem reputa", co całkowicie likwiduje sens anonimowych reputów.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Administrator Avatar Krycha
    Zostało to wyłączone celowo, gdyż służyło w wielu przypadkach do szerzenia wulgaryzmów i obraz.

Po włączeniu zaraz znalazłby się ktoś, kto by znowu wykorzystywał to do podobnych celów - dlatego nie przywrócę tego. Zawsze można komuś podziękować dodatkową wiadomością na PW .
    Bididididid!

Uprawnienia