Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: Konkurs łowów na minibossy

Użytkownik

Konkurs łowów na minibossy

Szybki i prosty konkurs. Wystarczy bić minibossy i wysyłać raporty.
    Należy zgłosić swój udział i wysłać (najlepiej zbiorowo) do mnie (dc/forum/wiadomości w grze) raport/y z walk. Liczą się tylko walki rozegrane między 2 a 8 sierpnia bieżącego roku (do tego momentu też można zgłaszać udział). Raporty można wysyłać do 9 sierpnia.

Nagrody
    W schemacie miejsce/(sponsor/nagroda)
    I miejsce - Mistrzunio: 500k, Uzdrowienie
    III miejsce - Violetta Valery: 3 fiołki doniczkowe
    Ostatnie miejsce - Violetta Valery: Defensywne Natarcie
    Punktacja
    Punkty będą przyznawane wg. poziomu minibossa z bestiariusza, a w przypadku walki grupowej punkty będą dzielone na ilość osób i w razie ułamków zaokrąglane w dół.
    Przykład: Nixxly posiada poziom pokonania 70 (rozmiar grupy nie ma znaczenia), także bijąc samodzielnie osoba dostanie 70 punktów, ale jeśli osoba biła w 3 osoby, to dostanie 23.

W przypadku walk grupowych jeśli inny uczestnik też jest członkiem konkursu, też musi sam nadesłać raport, bo może się pomieszać.

Z listy minibossów wykluczone są eventowe ze względu na skalowalność!

Można wziąć udział tylko jedną postacią na konto

Oczywiście liczymy tylko walki wygrane
    Nie liczone też będą walki z ingerencją prowadzących, ale ingerować nie zamierzam
    Ostatnio edytowane przez Mistrzunio ; Wczoraj o 22:29
    Sygnatura (nie tak, że dalej nie mam pomysłu)

można sponsorować swoje nagrody?
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Można

Dorzucam od siebie 3 fiołki doniczkowe dla osoby, która zdobędzie 3 miejsce i Defensywne Natarcie dla osoby, która zajmie miejsce ostatnie.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

czy można brać udział kilkoma postaciami?
    Zapraszamy na największy dc mfo3 o nazwie diablo: https://discord.gg/dWfrF35ery

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Alien Zobacz post
    czy można brać udział kilkoma postaciami?
    dosłownie jest i było napisane, że można tylko jedną
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik
    Jest napisane jedną postacią by nie było że osoby z na przykład 6 postaciami sobie nabijają na dziennych

a dobra ok, umknęło mi
    Zapraszamy na największy dc mfo3 o nazwie diablo: https://discord.gg/dWfrF35ery

Uprawnienia