Zobacz wyniki ankiety: Czy potwierdzasz, że błąd istnieje?

Głosujących
1. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, potwierdzam, że błąd istnieje (również się z tym spotkałem)

0 0%
  • Nie, nigdy nie miałem tego błędu, a sprawdzałem warunki jego wystąpienia

0 0%
  • Nie zwracałem uwagi/Nie jestem w stanie sprawdzić

0 0%
  • Według mnie to nie jest błąd gry

1 100.00%
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: [P2] Nie mogę użyć złotego pyłu

Użytkownik Avatar Clover

[P2] Nie mogę użyć złotego pyłu

Jak w tytule, mam złoty pył. Nie mogę go użyć na portalu w eterni. Moja postka tylko pyta, czy chcę się teleportować.
    Ostatnio edytowane przez Clover ; Wczoraj o 13:19

Użytkownik
    Cytat Napisał Clover Zobacz post
    Jak w tytule, mam złoty pył. Nie mogę go użyć na portalu w eterni. Moja postka tylko pyta, czy chcę się teleportować.
    Czy daną postacią zrobiłeś quest złoty pył?

Użytkownik Avatar Clover
    nope, nie zrobiłam, jeśli to jest problemem, to przydałoby się ostrzeżenie. Nie mam nikogo zaufanego, kto ubije ze mną wendigo, więc nie mam szans na użycie tego pyłu.
    Mało tego, skoro tego pyłu można używać tylko po tym queście, to nie powinien być sprzedawany na eventach, ponieważ osoby z wykonanym questem mogą go zakupić tak czy siak.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik Avatar proskiler
    Cytat Napisał Clover Zobacz post
    nope, nie zrobiłam, jeśli to jest problemem, to przydałoby się ostrzeżenie. Nie mam nikogo zaufanego, kto ubije ze mną wendigo, więc nie mam szans na użycie tego pyłu.
    Mało tego, skoro tego pyłu można używać tylko po tym queście, to nie powinien być sprzedawany na eventach, ponieważ osoby z wykonanym questem mogą go zakupić tak czy siak.
    Ja też nie zrobiłem jeszcze tego questu i nie mam problemu z aktywacją.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał proskiler Zobacz post
    Ja też nie zrobiłem jeszcze tego questu i nie mam problemu z aktywacją.
    Cóż, to dobra wiadomość, już się bałam, że nie będę mieć dostępu do złotych portali, dziękuję za info. W takim razie jakiś błąd istnieje na moim koncie. Próbowałeś aktywować na złoto już załadowany na srebrno portal, czy też kompletnie wyłączony portal?

@EDIT

Nevermind, sprawdzoned, na nieaktywowanym portalu też nie mogę użyć owego pyłu.
    Ostatnio edytowane przez Clover ; Wczoraj o 22:00
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Uprawnienia