Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 106 do 120 z 121

Temat: Event Wakacyjny 2025

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Cytat Napisał Dark Warriors Zobacz post
    Ktoś może powiedzieć co dostał za wymianę odstraszaczy? Mając 100lvl Prehistoryczna zroja i rózga
    Od razu powiem - każda postać >=81lvl dostaje unikat wyłącznie z nowej aktualizacji - to jest informacja pewna.
    Dodatkowa informacja (ale tutaj niepewna) - każdy unikat ma taką samą szansę na trafienie.

Użytkownik Avatar MasterOfPuppets
    Cytat Napisał Hide Zobacz post
    Miałem tylko jedne szprotki + troche macro błędów (bo double tapowanie entera czasami blokuje...enter, no okej?), ale póki co najwięcej czasu, ile udało mi się zaoszczędzić (tak, 10/10):

Uwielbiam tę minigierkę, przesyłam serducha dla twórcy - bardzo mi się podoba, chętnie zobaczyłbym więcej xD (tak, grałem w Overcooked).
    https://imgur.com/a/qJ4CQAA
    mi się do 2min rezerwy udało zejść

Ale to potwierdzam bardzo przyjemna minigierka. Szkoda, że nie ma rankingu najszybciej ukończonego pełnego serwisu

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał MasterOfPuppets Zobacz post
    https://imgur.com/a/qJ4CQAA
    mi się do 2min rezerwy udało zejść

Ale to potwierdzam bardzo przyjemna minigierka. Szkoda, że nie ma rankingu najszybciej ukończonego pełnego serwisu
    The hell, co za receptury miałeś XD
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Cytat Napisał Clover Zobacz post
    9x Stek rare i węgorz z groszkiem pewnie;

Tymczasem ja na dwóch postkach zepsułem dwa dania, bo enter się nie kliknął i zostawiłem coś na desce ;/ A jedna z postaci dostała przepisy takie, że wyrobiłbym się może na styk. Cusz.

A no i nadal nie przepadam za Strzygą - czuję, że muszę mieć faktycznie dobre eq, żeby to bić regularnie. Ewentualnie mniejszy poziom. Szczerze najbardziej mnie frustruje ten Kończący cios - wszystko inne zniosę. Szczególnie, jak wali dwa Kończące pod rząd.

Użytkownik Avatar proskiler
    A no i nadal nie przepadam za Strzygą - czuję, że muszę mieć faktycznie dobre eq, żeby to bić regularnie. Ewentualnie mniejszy poziom. Szczerze najbardziej mnie frustruje ten Kończący cios - wszystko inne zniosę. Szczególnie, jak wali dwa Kończące pod rząd.
    Tu miałem dwie serie po 3 pod rząd https://mfo3.pl/r/b227d1d66
    Łącznie użyła 10 razy kończącego. Na szczęście 100 lvl wbity i bije się o wiele, wiele łatwiej.
    Ostatnio edytowane przez proskiler ; Dzisiaj o 10:12

Użytkownik Avatar Clover
    czy jak się event skończy, jest opcja wymienienia ziół na jakieś upominki, tak jak z pestkami/dyniami?
    ?
    Błagam, mam obecnie 1 szmaragdowe serce i 57 płomiennych iskier :C

- - - - - - - - - -

to jest najgorszy main quest eventowy przez te zioła.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Tester
    U mnie też udało przebić się barierę 2 minut:
    Nazwa:  Screenshot_220.png
Wyświetleń: 75
Rozmiar:  313.3 KB
    Miałem:
    - 3x Faszerowany Węgorz
    - 4x Szprotki ze Smoczym Owocem
    - 2x Stek z porem, jeden Blue, drugi Rare
    - 1x Sałatka Owocowa

Użytkownik Avatar proskiler
    ?
    Błagam, mam obecnie 1 szmaragdowe serce i 57 płomiennych iskier :C

- - - - - - - - - -

to jest najgorszy main quest eventowy przez te zioła.
    Raczej wątpię, żeby za zioła coś było, bo można je zebrać bez eny. Prędzej będzie coś za fiolki.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał proskiler Zobacz post
    Raczej wątpię, żeby za zioła coś było, bo można je zebrać bez eny. Prędzej będzie coś za fiolki.
    czyli nie opłaca się ich dropić z beboków, noted

Cytat Napisał Amaski Zobacz post
    U mnie też udało przebić się barierę 2 minut:
    Nazwa:  Screenshot_220.png
Wyświetleń: 75
Rozmiar:  313.3 KB
    Miałem:
    - 3x Faszerowany Węgorz
    - 4x Szprotki ze Smoczym Owocem
    - 2x Stek z porem, jeden Blue, drugi Rare
    - 1x Sałatka Owocowa
    Okej, to jest naprawdę świetny roll przepisów. Właściwie gdyby ten stek był Rare, a nie Blue, to pewnie + 20s jeszcze zaoszczędzone. No kurczę nieźle.

Tester
    Okej, to jest naprawdę świetny roll przepisów. Właściwie gdyby ten stek był Rare, a nie Blue, to pewnie + 20s jeszcze zaoszczędzone. No kurczę nieźle.
    Nie, ja robię steki Blue szybciej o jakieś 2 sekundy od steka Rare. Robię go tak jak każdego innego steka i udaje się wyciągnąć go z kuchni jakoś w 17-18 sekundzie. Natomiast na pewno trochę czasu jeszcze mogło być zaoszczędzone w tamtej próbie, nie robiłem wszystkiego co do sekundy optymalnie.

A co do samego rolla przepisów, no to świetny, to prawda, chciałbym cały czas chociaż w połowie tak dobre jak ten dostawać

Cytat Napisał Amaski Zobacz post
    Nie, ja robię steki Blue szybciej o jakieś 2 sekundy od steka Rare. Robię go tak jak każdego innego steka i udaje się wyciągnąć go z kuchni jakoś w 17-18 sekundzie. Natomiast na pewno trochę czasu jeszcze mogło być zaoszczędzone w tamtej próbie, nie robiłem wszystkiego co do sekundy optymalnie.

A co do samego rolla przepisów, no to świetny, to prawda, chciałbym cały czas chociaż w połowie tak dobre jak ten dostawać
    Oooo, dobra, nie pomyślałem, że można się w sumie wyrobić ze stekiem, zanim zrobi się Rare. Ale to strasznie wąski margines błędu, więc no respect.

Czy któraś grupa próbowała bić leszego przed wilkiem, aby szybko wymusić 3-cią klątwę i grać przez resztę walki z full teamem?
    Ostatnio edytowane przez Patryk Szczęście ; Dzisiaj o 12:47
    ~Pozdrawiam Użytkownik.

Użytkownik
    Może ktoś podać jakie najlepiej ubrać uzbrojenie, gemy i zdolki na Południce na 80 poziom bez plusów?.

Cytat Napisał BAŚKA W Zobacz post
    Może ktoś podać jakie najlepiej ubrać uzbrojenie, gemy i zdolki na Południce na 80 poziom bez plusów?.
    solowo czy w grupie?
    pod jakie statystyki?
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Uprawnienia