https://imgur.com/a/qJ4CQAA
mi się do 2min rezerwy udało zejść
Ale to potwierdzam bardzo przyjemna minigierka. Szkoda, że nie ma rankingu najszybciej ukończonego pełnego serwisu![]()
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
9x Stek rare i węgorz z groszkiem pewnie;
Tymczasem ja na dwóch postkach zepsułem dwa dania, bo enter się nie kliknął i zostawiłem coś na desce ;/ A jedna z postaci dostała przepisy takie, że wyrobiłbym się może na styk. Cusz.
A no i nadal nie przepadam za Strzygą - czuję, że muszę mieć faktycznie dobre eq, żeby to bić regularnie. Ewentualnie mniejszy poziom. Szczerze najbardziej mnie frustruje ten Kończący cios - wszystko inne zniosę. Szczególnie, jak wali dwa Kończące pod rząd.
Tu miałem dwie serie po 3 pod rządhttps://mfo3.pl/r/b227d1d66
Łącznie użyła 10 razy kończącego. Na szczęście 100 lvl wbity i bije się o wiele, wiele łatwiej.
Ostatnio edytowane przez proskiler ; Dzisiaj o 10:12
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Nie, ja robię steki Blue szybciej o jakieś 2 sekundy od steka Rare. Robię go tak jak każdego innego steka i udaje się wyciągnąć go z kuchni jakoś w 17-18 sekundzie. Natomiast na pewno trochę czasu jeszcze mogło być zaoszczędzone w tamtej próbie, nie robiłem wszystkiego co do sekundy optymalnie.
A co do samego rolla przepisów, no to świetny, to prawda, chciałbym cały czas chociaż w połowie tak dobre jak ten dostawać![]()
Czy któraś grupa próbowała bić leszego przed wilkiem, aby szybko wymusić 3-cią klątwę i grać przez resztę walki z full teamem?
Ostatnio edytowane przez Patryk Szczęście ; Dzisiaj o 12:47
~Pozdrawiam Użytkownik.
Może ktoś podać jakie najlepiej ubrać uzbrojenie, gemy i zdolki na Południce na 80 poziom bez plusów?.