https://discord.gg/MYvRZdERXj
Black Legion – przyjazna grupa wspierająca nowych graczy MFO3 od 2019 roku.
Założył ją Fang (Biały Smok), twórca Northern Sagi.
Zbudowaliśmy m.in. Arkadię My Fantasy (d. Arkadia Black Legion) oraz grupę wsparcia dla osób z depresją (3 tys. osób).
Obecnie pomagamy na Black Legionie i na Diablo – największym Discordzie MFO3, założonym przez Sylvana z Northern Sagi.
To tak samo, jak nagroda dla pierwszej osoby z 80lvl, 65lvl, 50lvl etc.
No cóż, gratulację można złożyć. Nie jest to jednak coś specjalnego, awykonalnego, ot ten gracz wbił jako pierwszy (choć i tak chyba nie mamy potwierdzenia, czy tak jest).
Nawet nie wiem o czym mamy dyskutować.
Wsm to całkiem zabawne że większość komentujących przez cały upek nie zbliży się nawet do top2 PVP. Ale już mniejsza.
Bo każdy porusza temat wbicia levla jakoś szybko że to żadne osiągnięcie i nawet się zgadzam.
Proponuję by zamiast artefaktów za wbicie levla była możliwość zakupu artefaktów przez targ lub forum.
Bo przecież Hopki zdobywając artefakt za level to tak naprawdę go najzwyczajniej w świecie kupił. Artefakty powinny byc tylko za aktywność pokroju jajek itp. Pozostałe wyzwanie są bez sensu bo pod nimi kryje się. Wydaj xxx to kupisz artefakt.
A co do tematu to nie mam nic przeciwko nagrodzeniu Eresmela wypracował sobie przewagę w nordii poprzez chodzenie 5 lat lewo prawo i expiąc, przez to zaczynał fabułę scythe od 84lvl+. No i dodatkowo myślał już od początku upka jakie staty zrobić i jaką broń kuć by najlepiej na tym wyjść. Na artefakt nie zasłużył raczej chociaż kto wie. Ja bym po prostu zmienił nick tego NPC od kolejki na "Eresmel". Super inside joke i myślę że sam zainteresowany się nie obrazi. (No chyba że się mylę i kolejarz będzie zakazanym słowem w plebiscycie na słowo roku)
Sigma kaidan. Zaczęło się od tego że przez około 1 rok zacząłem chodzic na tvt i muszę niestety stwierdzić, że to chodzenie z nimi nie były dla mnie korzystne. Niestety z perspektywy mojej wygląda tak, że co chwilę jestem atakowany i wyzywany od strony Asasynek Bartolome oraz Fusia i cały czas bronie się. Sytuacja z mojej jest wręcz beznadziejna. Bo ja nikogo osobiście nie wyzywam bo nie chce zniżać do się nich poziomu.
Wszystko na to wskazuje.
A to ci historia.
To moja misja i sens życia. By odmieniać wszystko na lepsze. ~ Asgalon
Odrodzenie Black Legion
PvP to nie wyróżnienie raczej. Komentujący tutaj komentują pierwszą część osiągnięcia.
Zaskakuje mnie twoje zdziwienie, że nagradzany artefaktami jest wkład pieniężny. To jest biznes, nie organizacja charytatywna. Oni zarabiają, ty dostajesz artefakt - wilk syty i owca cała. Uwierz mi, że nikogo nie będzie obchodził taki easteregg dla gracza, którego 90% osób nie będzie nawet kojarzyła. Bo niczym się nie przyczynił.
Chociaż co ja mogę wiedzieć - nie gram w to praktycznie. Ale skoro taki random, jak ja, nie będzie nawet kojarzyć to to mówi samo za siebie. I tak ledwo kojarzę kim był Kubaz, co mu pomnik dali za wbicie chyba lvla czy coś.
Gratuluję, sam bym się nigdy nie znalazł w Top 10, bo jestem słaby w PvP.
Gratulacje!
To jest gracz z prawdziwą pasją.