Po walce otrzymałem 10 sztuk przedmiotu: żeton
Po walce otrzymałem 10 sztuk przedmiotu: żeton
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Dlaczego Rzezimieszek częściej bije pociskiem energii niż atakiem fizycznym? To w końcu jest fizyczny, hybryda czy jakiś niebinarny boss? XD
https://s1.mfo3.pl/game/details.php?bid=bb2c14369
20 ataków fizycznych (17 jeśli nie policzymy 3 ciosów ciszy sforsowanych przez status Skupienie) oraz 15 magicznych.
Rzezimieszek jest hybrydą i losowość może sprawić że w jednej walce będzie więcej ataków fizycznych, a w drugiej więcej magicznych.
Czy można go pokonać grupowo (z pomocą innych), czy jedynie indywidualnie?
cios ciszy jest calkiem ciekawym wyborem na niego aby wymusic na nim zmarnowanie tury 2/3 razy na walke stosunkowo niskim kosztem many w porownaniu do trujacego ataku oraz z wieksza szansa, bo zdejmuje on klatwe natychmiast
nie jestem pewny co do brania przeczekania, bo nie ma on zadnych zdolnosci ktore warto przeczekac a jest ryzyko ze w miedzyczasie rzuci bryze/doladowanie
uzywa rowniez usmiechu losu i prawdopodobnie czegos tam jeszcze, gdzies cos bylo pisane na forum, w bledach chyba
::::)
Nordyjska wersja, której jest poświęcony ten poradnik - nie.
Do wersji z Devos i Scythe powstaną osobne
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!