Strzyga nadal bez nerfa - tak, wiem ze testerzy z kalkulatorem ja bili w eq +0. Ciekawe tylko czy sprawdzali ją tak samo jak kosę i bagienna zbroje![]()
Strzyga nadal bez nerfa - tak, wiem ze testerzy z kalkulatorem ja bili w eq +0. Ciekawe tylko czy sprawdzali ją tak samo jak kosę i bagienna zbroje![]()
Sigma kaidan. Zaczęło się od tego że przez około 1 rok zacząłem chodzic na tvt i muszę niestety stwierdzić, że to chodzenie z nimi nie były dla mnie korzystne. Niestety z perspektywy mojej wygląda tak, że co chwilę jestem atakowany i wyzywany od strony Asasynek Bartolome oraz Fusia i cały czas bronie się. Sytuacja z mojej jest wręcz beznadziejna. Bo ja nikogo osobiście nie wyzywam bo nie chce zniżać do się nich poziomu.
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
A udało się komuś pokonać Strzygę na 7-mym albo 10-tym lvlu?
Chyba nie jest możliwe ubranie wystarczających odpo. A liczba zdolek jest zbyt ograniczona by kalkulator pomógł.
No nic 2 rok czekania az strzyga nie będzie wymagała kalkulatora ale no cóż teraz tylko czekać az hallowenowy zostanie popsuty bo wielkanocny juz został popsuty. Nie wiem kto tam wymysla testy i wpada na tak genialne pomysły ale dobra robota jeszcze kilka pomysłów i nawet w czasie eventow nie będzie wzrostu liczby graczy!
Sigma kaidan. Zaczęło się od tego że przez około 1 rok zacząłem chodzic na tvt i muszę niestety stwierdzić, że to chodzenie z nimi nie były dla mnie korzystne. Niestety z perspektywy mojej wygląda tak, że co chwilę jestem atakowany i wyzywany od strony Asasynek Bartolome oraz Fusia i cały czas bronie się. Sytuacja z mojej jest wręcz beznadziejna. Bo ja nikogo osobiście nie wyzywam bo nie chce zniżać do się nich poziomu.
Strzyga zaczyna się skalować od 10 poziomu, więc nie da się jej pokonać przed 10:
https://mfo3.pl/r/be5281892
Na 10 jest prosta:
https://mfo3.pl/r/bfe5c6f88
Na 11 nie byłem w stanie jej zbić
Na 12 znowu prosta:
https://mfo3.pl/r/bc7153923
Reputy tutaj
Strzyga na lowlvlach nie wymaga zadnego odpo.Już Ci wyżej napisałem że do ubicia strzygi nie wymagany jest kalkulator, a nawet jeśli, to w mfo raczej nie ma gracza który nie poradzi sobie z wklepaniem 5 cyfr do kalkulatora. Jeśli przerasta Cię tak potężna matematyke to co mogę powiedzieć... l2p. Pozdrawiam
? Strzyga poniżej 50lv nie używa prawie żadnych zdolności, możesz co najwyżej demobilke albo spowo dostać.
Strzyga nie wymaga kalkulatora, rok temu każdy ją zbijał zakładając odpo i przyjmując kończące na klatę, bo nikt nie wiedział jeszcze co trigeruje u niej zdolki.
Poza tym możesz sobie rozpisać formułki w excelu i będzie ci liczyło wszyyystko automatycznie.
@down
A kto im każe zbijać strzygę? To ona daje jakieś obowiązkowe nagrody, bez których nowi gracze sobie nie poradzą czy blokuje jakiś kontent? Czemu zakładasz, że każdy kontent w grze ma być do zrobienia przez losowego maciusia w zerówkach na przedział niżej?
Na święta masz możliwość robić quiz ortograficzny zamiast bić gremlina, bo tam kalendarz jest ogromną częścią eventu, natomiast w przypadku wakacji Strzyga jest jedynie dodatkowym wyzwaniem nierzucającym się w oczy.
Ostatnio edytowane przez Fresher ; 26-07-2025 o 21:24
Reputy tutaj
Tu nie chodzi o mnie bo ja ubijam tą strzyge ale patrze na słabszych graczy dla których to codzienne wyzwanie jest ścianą nie do przejścia. Ale to trzeba patrzeć szerzej niż na arkusz kalkulacyjny. No ale cóż rok temu nie bylo 3 darmowych prob więc jest szansa na kolejne osłabienie w przyszłym roku.
Używanie kalkulatora przy biciu bossa to nie jest wada.
https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
Co to za problem przypomnieć sobie cechy podzielności przez 2, 3, 5 i 7 z podstawówki?
Za minute kazdy chyba to przeliczy...
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Bazowałem na tym co pamiętałem z zeszłego roku pisząc o tym 11 lvlu najwidoczniej nie mialem racji. I co przez 17 dni x 4 postki mam wpisywać wartości do Excela by łatwo bic wyzwanie z którego zapewne moge dostać mniej niż gdybym przez te dni wymieniał miniacze na auto i rng bylo litościwe xddd. To jest kluczowe w tej strzydze głowy nie dostaniesz jeśli jej nie zabijesz. A codzienne zabijanie tego to juz nie wyzwanie to głupota i do tego giga nudna bo ktoś pomyślał na testowym oooo ale super boss który ma każdego dnia tą samą mechanikę której słabsi nie przeskoczą. Taka strzyga jeszcze by miała jakikolwiek sens zamiast rzezimieszka w dziennych ale Still powinna być opcja dłuższą czasowo ale nie wymagająca jej zabijania xdd
- - - - - - - - - -
Napisz ten tekst jeszcze 10 razy moze w końcu będzie zabawny.... Bo z moich wyliczeń wynika ze nie rozumiesz sedna problemu. Całe szczęście ktoś kto tu nie pisze nic dostrzega te "płacze" i wprowadza nerfy