Powiązane lokacje:
Legenda:
Przewoźnik Bogumił - Przenosi nas do lokacji Wyspa Slavenoi: Osada Lechitów
[LIST]* W kłodzie znajduje się sakiewka z złotem (1876 - 24752, zależne od poziomu)
Powiązane lokacje:
Legenda:
Przewoźnik Bogumił - Przenosi nas do lokacji Wyspa Slavenoi: Osada Lechitów
[LIST]* W kłodzie znajduje się sakiewka z złotem (1876 - 24752, zależne od poziomu)
Ostatnio edytowane przez Mistrzunio ; 01-08-2025 o 23:06 Powód: Mapa lepszej jakości
Sygnatura (nie tak, że dalej nie mam pomysłu)
dropy z skrzyń itp. dodam jutro
Takie zaklepywanie robieniem niekompletnego poradnika w minutę słabo działa.W przypadku gdy 2 różnych graczy stworzy w podobnym czasie poradnik (który wcześniej nie istniał i nie został zaakceptowany) np. do nowego bossa, będzie wybrany ten, który zawiera więcej informacji i jest przygotowany lepiej.
My unmatched perspicacity coupled with sheer indefatigability makes me a feared opponent in any realm of human endeavor.
Nie chodziło o zaklepywanie robienia poradnika, w tym przypadku nawet nie byłem świadomy złota w pniu, a w przypadku Wyspy Slavenoi o takowych skrzynkach czy tam skrzynce zapomniałem. Moje niedopatrzenie. A już była taka godzina że mi się nie chciało już tego poprawiać.
I wiem że tu grafika wygląda tragicznie. Jeżeli ktoś mnie nie wyprzedzi i nie zrobi takiego samego poradnika, tylko lepszego to grafikę poprawię na lepszą. Też moje niedopatrzenie przy skalowaniu obrazu.
Ostatnio edytowane przez Mistrzunio ; 02-08-2024 o 10:11
Ile złota jest w kłodzie? Ja dostałem około 19k, także jak ktoś dostał mniej/więcej to niech pisze by przedział był
Zyskałeś 22126 złota
Układa się w miarę:
Ja: 92 lvl - (chyba) 18860, tj. 205/lvl
Jamiroquai widziałem 100lvl - 22126, tj. 221/lvl
GalaxyPL około 30 lvl - około 5000, tu już zeszliśmy z tych 200/lvl ale pewnie się skaluje
- - - - - - - - - -
Wciąż troche za mało by wyznaczyć wzór
- - - - - - - - - -
Jednak może wystarczająco
2*poziom + 21/ poziom
czyli złoto równa się 2p^2 + 21p, gdzie p to poziom (jeśli wzór nieczytelny, 2p^2 oznacza poziom do kwadratu razy 2)
- - - - - - - - - -
Jednak nie jest uniwersalny ten wzór, ale około 90-100 może działać jak widać
Znowu 221/poziom, ale może po prostu przypadek
Ostatnio edytowane przez Mistrzunio ; 25-07-2025 o 23:45
1876 golda na 7 lvlu