Strona 1170 z 1176 PierwszyPierwszy ... 17067010701120116011681169117011711172 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,536 do 17,550 z 17631

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik
    Bossy które mam jeszcze do pokonania: (zostały dodane też potwory unikatowe, tylko nie wiem które są obowiązkowe, jeśli któreś nie są obowiązkowe można pominąć)

• Wściekły Kurczak
    • Zaklęty Płaszcz
    • Mangaro Osłabiony
    • Mangaro
    • Robak Piaskowy
    • Czarna Pantera
    • Pterodaktyl
    • Golem Strażniczy ABC
    • Talos
    • Wściekła Rzepa
    • Protoceratops*2
    • Banshee
    • Rój Termitów

Pozostałe bossy wszystkie pokonane.

W jakiej kolejności najlepiej pokonywać powyższe bossy, aby jak najefektywniej fabułę przechodzić w ost. update?

Użytkownik
    Cytat Napisał Antybristler Zobacz post
    Bossy które mam jeszcze do pokonania: (zostały dodane też potwory unikatowe, tylko nie wiem które są obowiązkowe, jeśli któreś nie są obowiązkowe można pominąć)

• Wściekły Kurczak
    • Zaklęty Płaszcz
    • Mangaro Osłabiony
    • Mangaro
    • Robak Piaskowy
    • Czarna Pantera
    • Pterodaktyl
    • Golem Strażniczy ABC
    • Talos
    • Wściekła Rzepa
    • Protoceratops*2
    • Banshee
    • Rój Termitów

W jakiej kolejności najlepiej pokonywać powyższe bossy, aby jak najefektywniej fabułę przechodzić w ost. update?
    Trochę nie rozumiem pytania. Bij te,które masz odblokowane i jesteś wstanie pokonać czyli na 100 poziomie jeżeli masz jakieś eq to wszystkie dasz rade pokonać. Bo na przykład pokonanie robaka odblokuje dostęp do pantery ona do innego bossa. Kurczak, płaszcz,robak to inne części fabuły, gdzie nie znaczenia co najpierw pokonasz

Użytkownik Avatar Clover
    polecam nie bić mangaro osłabionego, bo nagrody są meh w porównaniu z pełnoprawnym mangaro. Jeśli tak zrobisz, to pełnoprawny mangaro ostatni. Jeśli nie, to polecam coś w stylu (przy założeniu równego eq vs mag i vs woj, bo wiadomka, jeśli masz jedne lepsze, to kolejność się pewnie zmieni)

robak (z krwawym szałem w pierwszej turze)
    płaszcz
    dinusie
    kurak
    panterka

Te są narazie przeze mnie ubite. Rój termitów i rzepa z questami nie są związane, więc je to tam możesz mieć gdzieś.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik
    Chcę wiedzieć w jakiej kolejności najlepiej pokonywać powyższe bossy aby odblokowywać dostęp do jak największej części fabuły. Nie pokonam wszystkich w 1 dzień, dodatkowo pokonanie któregoś warunkuje wcześniej pokonanie innego. Nie znam fabuły więc nie wiem jak to dokładnie wygląda, w porównaniu do kogoś kto już ma większość za sobą.

Chcę wiedzieć w jakiej kolejności najlepiej pokonywać powyższe bossy aby odblokowywać dostęp do jak największej części fabuły. Nie pokonam wszystkich w 1 dzień, dodatkowo pokonanie któregoś warunkuje wcześniej pokonanie innego. Nie znam fabuły więc nie wiem jak to dokładnie wygląda, w porównaniu do kogoś kto już ma większość za sobą.
    Kurczaka pomiń bo odblokowuje tylko farmę + uni rzepę
    Zaklęty Płaszcz pozwala kontynuować questy + miniboss + kryształy + perła do ubicia mangaro osłabionego
    Sam mangaro w obu wersjach jest jako wyzwanie, nic więcej
    Pterodaktyla ubijesz (odblokowuje dostęp do roju termitów) jak pokonasz panterę a ją pokonasz jak ubijesz robaka (tutaj wątek fabularny jest spory)
    Sam robak odblokowuje również dostęp do dalszych questów i golemów z talosemjak i banshee
    Protoceratopsy to tylko do questa

więc w zasadzie - skup się na ubiciu robaka i dalej idź z questami które tam występują w okolicy (ogarniesz )
    Le tits now

Użytkownik Avatar Clover
    a nook, ja mówiłam po poziomie trudności

- - - - - - - - - -

czy na dropnięcie przedmiotu w "grabieżcy na wyspie" jest jakaś % szansa z dinusiów, czy muszę zabić określoną ilość? Bo w sumie to do dp tak bić dinusie, jak chcę tylko quest, który się odblokowuje po nich.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik Avatar Absolute
    Cytat Napisał Clover Zobacz post
    czy na dropnięcie przedmiotu w "grabieżcy na wyspie" jest jakaś % szansa z dinusiów, czy muszę zabić określoną ilość? Bo w sumie to do dp tak bić dinusie, jak chcę tylko quest, który się odblokowuje po nich.
    Szansa procentowa. Ja musiałem zabić trzy, koledze wystarczyła jedna walka.
    To offend a weak man, tell him the truth.

Cytat Napisał Tensa Zangetsu Zobacz post
    Kurczaka pomiń bo odblokowuje tylko farmę + uni rzepę
    Zaklęty Płaszcz pozwala kontynuować questy + miniboss + kryształy + perła do ubicia mangaro osłabionego
    Sam mangaro w obu wersjach jest jako wyzwanie, nic więcej
    Pterodaktyla ubijesz (odblokowuje dostęp do roju termitów) jak pokonasz panterę a ją pokonasz jak ubijesz robaka (tutaj wątek fabularny jest spory)
    Sam robak odblokowuje również dostęp do dalszych questów i golemów z talosemjak i banshee
    Protoceratopsy to tylko do questa

więc w zasadzie - skup się na ubiciu robaka i dalej idź z questami które tam występują w okolicy (ogarniesz )
    Żeby odblokować Talosa trzeba ubic jeszcze tego gnoja Tyranozaura, przy którym mam myśli samobójcze (ale to nie tylko przy nim)
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Cytat Napisał Absolute Zobacz post
    Szansa procentowa. Ja musiałem zabić trzy, koledze wystarczyła jedna walka.
    Któremu koledze? Bo do tej pory, jak sprawdzałem na 6-ciu osobach włącznie ze mną, to były 3 wygrane walki.

Ewentualnie ktoś wie jakie są to procenty? (np. pierwszy - 10%, drugi - 40%, trzeci - 100%)

Tester
    Cytat Napisał Hidi Zobacz post
    Któremu koledze? Bo do tej pory, jak sprawdzałem na 6-ciu osobach włącznie ze mną, to były 3 wygrane walki.

Ewentualnie ktoś wie jakie są to procenty? (np. pierwszy - 10%, drugi - 40%, trzeci - 100%)
    Z tego co mi wiadomo, jest stałe 50% szansy, więc poza skrajnie rzadkimi przypadkami każdy w max parę dinusiów zaliczy questa.

U mnie wystarczyła jedna wygrana

- - - - - - - - - -

• Wściekły Kurczak
    • Zaklęty Płaszcz
    • Mangaro Osłabiony
    • Mangaro
    • Robak Piaskowy
    • Czarna Pantera
    • Pterodaktyl
    • Golem Strażniczy ABC
    • Talos
    • Wściekła Rzepa
    • Protoceratops*2
    • Banshee
    • Rój Termitów

Myślę, że nie ma znaczenia od którego bossa zaczniesz, skoro i tak docelowo masz pokonać wszystkie.
    Najpierw polecam ci zabić Robaka Piaskowego, żeby odblokować dostęp do kolejnego miasta i kilku questów. Dodatkowo to najłatwiejszy boss z tych wszystkich. Potem Zaklęty Płaszcz, który pozwoli ci zakończyć kilka questów, a następnie Wściekły Kurczak, który jest najłatwiejszy z pozostałych, a farmę lepiej szybko odblokować. Między Mangaro Osłabionym a zwykłym lepiej żebyś walczył z osłabionym, skoro na 100 poziomie masz problemy z innymi bossami, to tym bardziej z Mangaro.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Encyklompendium Zobacz post
    U mnie wystarczyła jedna wygrana

- - - - - - - - - -

Myślę, że nie ma znaczenia od którego bossa zaczniesz, skoro i tak docelowo masz pokonać wszystkie.
    Najpierw polecam ci zabić Robaka Piaskowego, żeby odblokować dostęp do kolejnego miasta i kilku questów. Dodatkowo to najłatwiejszy boss z tych wszystkich. Potem Zaklęty Płaszcz, który pozwoli ci zakończyć kilka questów, a następnie Wściekły Kurczak, który jest najłatwiejszy z pozostałych, a farmę lepiej szybko odblokować. Między Mangaro Osłabionym a zwykłym lepiej żebyś walczył z osłabionym, skoro na 100 poziomie masz problemy z innymi bossami, to tym bardziej z Mangaro.
    Ale zabicie mangaro nie daje żadnych korzyści, poza odrobiną expa za quest. Lepiej zaczekać i potraktować mangaro jak tristama.

Użytkownik Avatar bxp
    Czy mikstura przyspieszenia pozwala szybciej chodzić w dolinie nieustannych zamieci? Mam dość duży problem w dotarciu do tego całego królestwa arktosa i zastanawiam się, jak sobie to nieco ułatwić.

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Cytat Napisał bxp Zobacz post
    Czy mikstura przyspieszenia pozwala szybciej chodzić w dolinie nieustannych zamieci? Mam dość duży problem w dotarciu do tego całego królestwa arktosa i zastanawiam się, jak sobie to nieco ułatwić.
    W tego typu miejscach mikstury tego typu mialy ponoc nie dzialac.
    Aby sobie ulatwic takie podroze, nalezy ubrac EQ Eskimosa

Użytkownik
    Cytat Napisał bxp Zobacz post
    Nie ułatwia, jedynie ubranie setu eskimosa może Ci pomóc w dotarciu

Uprawnienia