Zobacz wyniki ankiety: Czy ta propozycja ci odpowiada? (Opcjonalnie: Podobają ci się tego typu propozycje?)

Głosujących
15. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

6 40.00%
  • Nie

1 6.67%
  • Tak (Tak)

2 13.33%
  • Tak (Nie)

0 0%
  • Nie (Tak)

0 0%
  • Nie (Nie)

1 6.67%
  • Nie wiem

5 33.33%
  • Mam trochę inny pomysł

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Komunikat o dostępności miksów

Użytkownik Avatar Cooliak

Komunikat o dostępności miksów

Siema krótko i na temat. Propozycja ma dotyczyć komunikatu podobnego do tego z ilością energii ale miałby dotyczyć on mikstur specjalnych do walk. Przykład w skrócie: Zapisujesz się na arene bo każdy farmi żety na nowym upku wszystko elegancko auto leci aż tu nagle ci komunikat wyskakuje o kończącym się zapasie mikstur specjalnych do walki np. Pozostało 9 sztuk runy magii. Pozwoli to na jeszcze pełne 3 walki. Coś w ten deseń nie musi być konkret to samo ale myślałem nad czymś co nie zajmie wieki a czasami może komuś pomóc.

Do normalnej kulturalnej dyskusji na powyższy temat zapraszam poniżej!
    Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%

Fajna propozycja, ale to raczej opcja do pakietu premium
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Cooliak
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Fajna propozycja, ale to raczej opcja do pakietu premium
    Ten pomysł jeszcze żyje?
    Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%

Jestem za, taki komunikat mógłby uratować niejedną walkę, zwłaszcza jak się leci szybko na auto i nie patrzy się na ilość miksów. Dobrze by było jeszcze dodać możliwość personalizacji ustawienia progu, np. żeby ostrzegało poniżej 10 run, poniżej 6 odno3 itd.
    Zapraszam nanieoficjalny serwer discord MFO: https://discord.gg/RuradcG7MR

Użytkownik Avatar Leonardo
    Może po prostu wypisanie automatyczne +generowanie wiadomości z powodem?
    Brzmi mniej męcząco do wprowadzenia niż ostrzeżenia.

W zasadzie problem jest marginalny, wolałbym jakąś dodatkową zakładkę w przedmiotach tylko na przedmioty które w walce dają żetony, przez co sprawdzenie czy ma się wszystko zajmie 2 sekundy zamiast 10

Użytkownik Avatar Greyden
    Dodatkowy widżet jako podgląd przedmiotów z możliwością podziału na zakładki.
    Wtedy możesz ustawić zakładkę na podgląd miksów specjalnych w PvP, zakładkę na składniki, które zbierasz do questa czy karty, jeśli bijesz coś dla karty.
    Gra w przeglądarce i tak nie skaluje się w całości do wielkości współczesnych ekranów. Jest dość sporo miejsca na to.
    7,99 zł za kilogram pomarańczy to dobra cena

Uprawnienia