Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 21

Temat: Specjalne wyróżnienie gracza Eresmel

Użytkownik

Specjalne wyróżnienie gracza Eresmel

Chciałbym specjalnie wyróżnić gracza Eresmel, który najszybciej wbił 100 lvl BEZ WYDANIA ANI ZŁOTÓWKI (jak ktoś wbił szybciej - nie mówię o osobach co mieli 9999 energii przed upkiem, to poprawcie)
    Dodatkowo, ledwo wbijąc ten lvl, wbił top2 rankingu auto na aktualnie najtrudniejszym przedziale. Przypomnę: to też zrobił BEZ WYDANIA ANI ZŁOTÓWKI

Cytat Napisał EmiLowaTy Zobacz post
    Chciałbym specjalnie wyróżnić gracza Eresmel, który najszybciej wbił 100 lvl BEZ WYDANIA ANI ZŁOTÓWKI (jak ktoś wbił szybciej - nie mówię o osobach co mieli 9999 energii przed upkiem, to poprawcie)
    Dodatkowo, ledwo wbijąc ten lvl, wbił top2 rankingu auto na aktualnie najtrudniejszym przedziale. Przypomnę: to też zrobił BEZ WYDANIA ANI ZŁOTÓWKI

Co co sprawia, że uważasz przedział pvp na 100 lv za najtrudniejszy? Poza niedomyślnością pewnych mechanik i dziwnymi progami leczen
    Ale gratulujemy
    ~ Redakcja Forum
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 15-07-2025 o 21:39
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Eresmel
    Nie uważam tego za jakieś wielkie osiągnięcie ale dzięki
    This is a certified hood classic

Użytkownik Avatar Alvi
    rowniez uwazam ze powinien otrzymac specjalne wyroznienie, pomnik w scythe lub kurthus bylby odpowiednia nagroda pozdrawiam
    Przepraszam że zakłócam Pana spokój ale od trzech tygodni ciągle mi dokuczają te same osoby takie jak:
    Eresmel,Elrond Undómiel, Dark, Azekami, Harrious, Fusia
    Czuję się prześladowany i gra mi się bardzo nieprzyjemnie, po nieudanych rozmowach z tymi graczami jestem zmuszony prosić Pana o interwecję.

Użytkownik Avatar MasterOfPuppets
    Niby taki dobry, ale pierwszy 100lv to nie wbił

Moja gratulacja kochana.

Użytkownik
    Cytat Napisał MasterOfPuppets Zobacz post
    Niby taki dobry, ale pierwszy 100lv to nie wbił
    A ktoś był inny taki dobry kto nie wydał PLN?

Eh szkoda że temat umarł. Ludzie nadal nie gotowi na to, że można w grze coś osiągnąć bez P2W

Użytkownik Avatar Clover
    Bo nie jest to interesujące, to tylko 100lvl. Jak pokona Rapsa #2 na 40 lvlu, to pogratuluję. Wbicie 100 lvla to wsm kwestia czasu, nic ciekawego jak na moje. A to że ktoś był pierwszy? Jak często świętujesz pierwszą osobę, która użyła spłuczki w toalecie? Albo pierwszą osobę, która umyła ręce w bieżącej wodzie? To są rzeczy, które są naturalne. Posiadanie 100 lvla w pewnym momencie również jest naturalne. W gruncie rzeczy, 83 lvle przed upkiem, gdyby nie blokada, na spokojnie wbiliby 100 lvl przed upkiem.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik Avatar Bomberion
    Ja się zgadzam. Osoby, które wbiły 100 poziom w niecały tydzień oczywiście wzbudzają naturalną niechęć, z kolei postawa Eresmela wzbudza podziw.
    Również uważam, że należy się pomnik tam gdzie ekspił.
    https://discord.gg/MYvRZdERXj

Black Legion – przyjazna grupa wspierająca nowych graczy MFO3 od 2019 roku.
    Założył ją Fang (Biały Smok), twórca Northern Sagi.
    Zbudowaliśmy m.in. Arkadię My Fantasy (d. Arkadia Black Legion) oraz grupę wsparcia dla osób z depresją (3 tys. osób).
    Obecnie pomagamy na Black Legionie i na Diablo – największym Discordzie MFO3, założonym przez Sylvana z Northern Sagi.

Użytkownik Avatar fufcio
    Brawo eresmenel!
    Bottom Text

Użytkownik Avatar MasterOfPuppets
    Nie no granie bez wydawania PLN było modne 10lat temu.
    Przy czym brakuje w mfo wolnego obrotu MF, wtedy takie osoby jak eresmel miałyby jakieś szanse

Użytkownik Avatar proskiler
    Nie wiem czemu ma służyć ten temat, ale moim zdaniem to spam i powinien dawno trafić do kosza. Jeżeli to propozycja, to nie ten dział. Jak tak dalej pójdzie, to osoągnięcia będą np. za pierwsze wydropienie zwoju ml4...

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał proskiler Zobacz post
    Nie wiem czemu ma służyć ten temat, ale moim zdaniem to spam i powinien dawno trafić do kosza. Jeżeli to propozycja, to nie ten dział. Jak tak dalej pójdzie, to osoągnięcia będą np. za pierwsze wydropienie zwoju ml4...
    czemu od razu spam? Twórca tematu chciał porozmawiać o danej rzeczy (co pasuje do działu), ale nie spodziewał się tak niskiego zainteresowania tematem. Mógł sobie darować, odpowiedź typu " Ludzie nadal nie gotowi na to, że można w grze coś osiągnąć bez P2W ", ale generalnie temat sobie miał prawo istnieć, bez nazywania go spamem.

Osobiście mówię: wbicie max poziomu nie jest zbytnio interesujące dla mnie, bo i tak TRZEBA to zrobić, żeby robić bardziej interesujące rzeczy moim zdaniem. 105 poziom byłby bardziej interesujący I guess. Ale to i tak tylko pod takim względem "o nice, gratki, że ci się udało" i nic więcej. Ale jakby innych interesowała rozmowa na ten temat, to nie rozumiem co za problem, żeby temat istniał. Niestety twórca nie wstrzelił się w popularny temat. Mimo wszystko prosiłabym nie oskarżać ludzi od razu o spam, jak nie zrobili w sumie nic złego.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik Avatar Fang
    Większym sukcesem byłoby jednak wbicie 105 lvl co zapewne może się wydarzyć za kilka lat, chyba że Oasis wyjdzie wcześniej.
    A to ci historia.
    To moja misja i sens życia. By odmieniać wszystko na lepsze. ~ Asgalon
    Odrodzenie Black Legion

Użytkownik Avatar Bomberion
    Cytat Napisał MasterOfPuppets Zobacz post
    Nie no granie bez wydawania PLN było modne 10lat temu.
    Przy czym brakuje w mfo wolnego obrotu MF, wtedy takie osoby jak eresmel miałyby jakieś szanse
    Zgadzam się. Mi się bardziej podobało jak kupowałem MFki handlem po 50 tysięcy golda.
    https://discord.gg/MYvRZdERXj

Black Legion – przyjazna grupa wspierająca nowych graczy MFO3 od 2019 roku.
    Założył ją Fang (Biały Smok), twórca Northern Sagi.
    Zbudowaliśmy m.in. Arkadię My Fantasy (d. Arkadia Black Legion) oraz grupę wsparcia dla osób z depresją (3 tys. osób).
    Obecnie pomagamy na Black Legionie i na Diablo – największym Discordzie MFO3, założonym przez Sylvana z Northern Sagi.

Uprawnienia