Tu nawet nie trzeba pisać, by ogarnąć że te zmiany są potrzebne X D
Tu nawet nie trzeba pisać, by ogarnąć że te zmiany są potrzebne X D
To nie pisz, wszyscy na tym wyjdą lepiej
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Spoko, zadalem pytanie zgodne z tematyką i tym postem, chyba po coś on jest. Poza tym pytanie kierowałem do osób które wnoszą coś do gierki, osoby twojego pokroju są proszone o niewypowiadanie się dziękuję i Pozdrawiam
Przepraszam że zakłócam Pana spokój ale od trzech tygodni ciągle mi dokuczają te same osoby takie jak:
Eresmel,Elrond Undómiel, Dark, Azekami, Harrious, Fusia
Czuję się prześladowany i gra mi się bardzo nieprzyjemnie, po nieudanych rozmowach z tymi graczami jestem zmuszony prosić Pana o interwecję.
Tak czasem walcząc widzę, że jest kilka itemów top1 tier: bagienna zbroja (must have) +1slot i bariera, pierścień zaklinacza (extra hp). Możnaby pomyśleć, że niektóre itemy lekko podrasować bo moim zdaniem obecnie PvP, to jeden setup u woja (kosa potepionych, bagienna zbroja i pierścień zaklinacza). Ogólnie PvP w Scythe jest bardzo monotonne, jeden bulid który działa przeciwko wszystkiemu, zero kombinacji, zero grania broniami atrybutowymi. O magu ciężko mi się wypowiedzieć, ale chyba wszyscy mają +10/15pkt więcej w zwykłą obronę.
Pierścień zaklinacza na ten moment jest grywalny przez metę antywojową.
Gdy/jeżeli meta się wyrówna między klasami bardzo ciężko będzie ubrać jednocześnie bagienny hełm(który jest dużo mocniejszy niż zaklinacza btw), bagienna zbroje, pierek zaklinacza.
No to co na ten moment widzę, że pomimo zmian rękawic wiele realnie się nie zmieniło.
Meta wojowników pozostaje ta sama. Z pozytywów mag nie jest na ten moment w tragicznej sytuacji, ale nadal mag antywoj dostaje w dupę od woja antywoja.
Przy czym uważam, że na ten moment poza Czervikiem każdy gra maga źle vs woj. Sytuacja może się zmienić jak powstaną kontrujące itemki jak czapka łowcy z odpowiednim odpo.