Ja nie słyszałem. Raczej nie ma.
Ja nie słyszałem. Raczej nie ma.
https://discord.gg/MYvRZdERXj
Black Legion – przyjazna grupa wspierająca nowych graczy MFO3 od 2019 roku.
Założył ją Fang (Biały Smok), twórca Northern Sagi.
Zbudowaliśmy m.in. Arkadię My Fantasy (d. Arkadia Black Legion) oraz grupę wsparcia dla osób z depresją (3 tys. osób).
Obecnie pomagamy na Black Legionie i na Diablo – największym Discordzie MFO3, założonym przez Sylvana z Northern Sagi.
Po złym odpowiedzeniu Tempusowi w Akademii da się tam powrócić? Domyślam się, że może później, ale nie wiem gdzie takowa opcja miałaby nawet być.
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Ostatnio edytowane przez Suczek ; 13-07-2025 o 20:23
Wiem, już nieaktualne, boss pokonany.
Ostatnio edytowane przez Hide ; 13-07-2025 o 23:59
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Ostatnio edytowane przez Clover ; 14-07-2025 o 15:08
Czemu na polu 71,43 w scythe jest brama zamknięta a za bramą jest studnia ? Jak się tam dostać ?
Ostatnio edytowane przez Dwukropek ; Wczoraj o 22:36