Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za tym by dodać Miejsce Pamięci?

Głosujących
13. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak!

5 38.46%
  • Nie...

8 61.54%
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: Miejsce Pamięci

Użytkownik Avatar Fang

Zawstydzony Miejsce Pamięci

Witam moją propozycją jest dodanie mapki tzw. miejsce pamięci będące mapką gdzie można zobaczyć spis wszystkich ważnych graczy którzy włożyli swój wkład w tą grę, ale i także mieli pozytywne na jej rozwój, jak i społeczności. Ale niestety odeszli.
    A to ci historia.
    To moja misja i sens życia. By odmieniać wszystko na lepsze. ~ Asgalon
    Odrodzenie Black Legion

Forum mfo3 istnieje.
    Jak ktos chce to moze rozpisac takie ksiegi pamiatkowe w tematach
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Cytat Napisał Fang Zobacz post
    Witam moją propozycją jest dodanie mapki tzw. miejsce pamięci będące mapką gdzie można zobaczyć spis wszystkich ważnych graczy którzy włożyli swój wkład w tą grę, ale i także mieli pozytywne na jej rozwój, jak i społeczności. Ale niestety odeszli.
    Wsm, czemu by nie? "Dilli: Cmentarz" albo "Dilli: Miejsce Pamięci/Zasłużonych"
    Le tits now

Szczerze? Nic chyba nikomu nie zaszkodzi. Jako dodatkowy element jakiegoś miasta nawet spoko.

Użytkownik Avatar Clover
    I mean zaszkodzić nie zaszkodzi, a w Nordii jest nawet taki znak, więc można by dodać. Still nie uważam tego za potrzebne, więc głosuję na nie, ale jakbyś miał trzecią opcją w ankiecie, typu "obojętnie" to bym na to zagłosowała.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Wolałbym trochę subtelniej to zrobić - wpleść wzmianki o dawnych ciekawych użytkownikach w lore gry.
    Żółwie tańczą jak szalone...

Użytkownik Avatar Luxferre
    Cytat Napisał Clover Zobacz post
    I mean zaszkodzić nie zaszkodzi, a w Nordii jest nawet taki znak, więc można by dodać.
    dalej uwazam ten znak za cringowy self-insert i niepotrzebne lamanie czwartej sciany. o ile cos takiego rzeczywiscie "nie zaszkodziloby", to moje pytanie brzmi - czy naprawde warto poswiecac na to czas kiedy sa inne priorytety i zmiany pozadane przez graczy? moim zdaniem nie
    ::::​)

Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    dalej uwazam ten znak za cringowy self-insert i niepotrzebne lamanie czwartej sciany. o ile cos takiego rzeczywiscie "nie zaszkodziloby", to moje pytanie brzmi - czy naprawde warto poswiecac na to czas kiedy sa inne priorytety i zmiany pozadane przez graczy? moim zdaniem nie
    Komu ten znak szkodzi? Nie musisz z nim podejmować interakcji, w trakcie rozgrywki nie jest wymagana interakcja z nim do jej przejścia. Nie zapewnia on nic. Po prostu sobie jest.

Uprawnienia