Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: Żabi Dominator 1.04 by Leonardio

Użytkownik Avatar Leonardo

Żabi Dominator 1.04 by Leonardio

Wyścig żab przekracza twoje zdolności kognitywno-poznawcze? Przez czwartą gwiazdkę (a raczej jej brak) złamałeś kolejną klawiaturę? Rączki ci się trzęsą na myśl o kolejnym wyścigu(to akurat może też być uzależnienie, to uważaj)? Tak mocno pragniesz artefaktu, że zwiększyłeś na marne ilość treningów u Ewki? Prezentuję ci rozwiązanie twoich zmartwień!

Oto poradnik do żab, który (przy posiadaniu w dniu dzisiejszym +/-20 zwycięstw, dla optymistów nawet +/-15) zagwarantuje właśnie tobie zdobycie artefaktu (pod warunkiem że będziesz w posiadaniu żab do wyścigu - za Ewkę nie odpowiadam).
    spoiler

Sprzedaję tylko jeden egzemplarz.

Poradnik w formie graficznej i wideo.

Gwarantuję ratio zwycięstw na poziomie minimum 90% (oczywiście pod warunkiem posiadania stałego łącza i robienia wyścigów za pomocą myszki/klawiatury)

Może być twój za jedyne 13,5 miliona sztuk złota!

Cena Wywoławcza: 4kk
    Kup Teraz: 13,5kk, jednak uwaga! każdego kolejnego dnia będę obniżał cenę o pięćset tysięcy sztuk złota!

Dostawa poradnika w przeciągu 6h od zakupu - muszę przefiltrować odpowiednie nagrania i pliki. Możesz również udostępnić ekran na pierwsze kilka rozgrywek poprzez discorda to gratis poinstruuję na bieżąco.

Koniec aukcji? Myślę że 7 dni w przypadku braku zainteresowania lub doba od ostatniej oferty!

Aha minimalne przebicie o 500k, dzięki.
    Ostatnio edytowane przez Leonardo ; Dzisiaj o 12:20

Użytkownik Avatar Lucy Gray
    Jaka jest gwarancja zdobycia artefaktu kupując ten poradnik?
    https://discord.gg/TEPXex4Upd <---- NAJLEPSZY SERWER DISCORD

Użytkownik
    Cytat Napisał Lucy Gray Zobacz post
    50% albo zdobędziesz albo nie. Ale jeśli nie jesteś w topce obecnie to raczej szanse masz większe w lotku by wygrac

Użytkownik Avatar MasterOfPuppets
    Mając 14pkt można realnie mysleć o jego zdobyciu przy zachowaniu aktualnych WR. ALE najpewniej konkrencja poprawi sie tez w miedzyczasie

1. Cóż jakoś zdobyłem artefakt
    2. Posiadam największy współczynnik prób i zwycięstw. Jeśli biegam najwięcej i nadal mam najlepszą średnią jakiego argumentu więcej potrzeba?
    3. Faktycznie nie gwarantuję artefaktu - nie mam wpływu ani na twój sprzęt, ani na Ewkę i to ile żab wyda.

Natomiast używając mojego poradnika gwarantuję w 40 podejść minimum 36 zwycięstw pod warunkiem trzymania się moich instrukcji.

Użytkownik Avatar Lethal
    Poradnik do żab to nie przedmiot w grze
    W dziale handlowym tylko przedmioty można wystawiać.
    Najbardziej neutralny gracz w MFO3. Zero konfliktu tylko 4fun.

Użytkownik Avatar Bomberion
    Kocham to jak gracze próbują sprzedawać skrypty czy inne śmieszne rzeczy.
    Dla przykładu jakby do skryptu się dawało po 100 poleceń i po 30 warunków na każdy to bym zrozumiał, ale tak to nawet najlepsze skrypty się robi jakieś 15min. xD
    https://discord.gg/MYvRZdERXj

Black Legion – przyjazna grupa wspierająca nowych graczy MFO3 od 2019 roku.
    Założył ją Fang (Biały Smok), twórca Northern Sagi.
    Zbudowaliśmy m.in. Arkadię My Fantasy (d. Arkadia Black Legion) oraz grupę wsparcia dla osób z depresją (3 tys. osób).
    Obecnie pomagamy na Black Legionie i na Diablo – największym Discordzie MFO3, założonym przez Sylvana z Northern Sagi.

tak, dziękuję napisałem specjalnie źle, nie denerwujcie się
    Cytat Napisał Lethal Zobacz post
    Poradnik do żab to nie przedmiot w grze
    W dziale handlowym tylko przedmioty można wystawiać.
    Wskaż mi punkt w regulaminie który tego zabrania, chętnie się z nim zapoznam.

Przedmiot dotyczy gry mfo3, nie są to punkty mf, regulamin nie ma nawet informacji że można sprzedawać w nim tylko przedmioty z gry.
    w skrócie sio marudo
    spoiler

Cytat Napisał Bomberion Zobacz post
    Kocham to jak gracze próbują sprzedawać skrypty czy inne śmieszne rzeczy (blablabla)
    Ogólnie rzecz ujmując tak, ale patrząc na wskaźnik udanych rajdów gracze mają z nimi ewidentny problem, zatem pojawiam się ja!
    No i wyścig o artefakt sprawia że liczę na chętnego gagatka!
    W końcu od kogo innego zdobyć takie informacje jeśli nie od gracza z najwyższym wskaźnikiem zwycięstw który zdobył już artefakt?

Dzienkuje za podbicie tematu cudowni jesteście

Cena Kup Teraz spadła o 500 tysięcy sztuk złota!

Uprawnienia