Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Temat: Tropiciel zagadek

Użytkownik Avatar Platynowy
    Cytat Napisał Clover Zobacz post
    Generalnie Tomi nie lubi sprawiedliwej losowości, dodał ją (nawet w samych walkach) na prośbę graczy, żeby stworzyć pewien balans. Mapa blokuje dostęp do dosyć sporej części fabularnej devos, więc sprawiedliwa losowość tam imo była potrzebna. Przy losowym osiągnięciu jak na moje nie ma potrzeby.
    Na zdobycie osiągnięcia każdy powinien mieć jednakową szansę.Tu takowej nie ma.

Tester Avatar Denol
    Artefakty mogą zrespić się dopiero poniżej pewnego poziomu.

Cytat Napisał Denol Zobacz post
    Artefakty mogą zrespić się dopiero poniżej pewnego poziomu.
    Pisałem przecież, że byłem na samym dole. Niżej się już nie dało - 200 poziom.

Tester Avatar Denol
    Pisałem przecież, że byłem na samym dole. Niżej się już nie dało - 200 poziom.
    A czy otwierałeś wszystkie możliwe skrzynki? Z tego co pamiętam artefakty znajdują się w skrzynkach.

Cytat Napisał Denol Zobacz post
    A czy otwierałeś wszystkie możliwe skrzynki? Z tego co pamiętam artefakty znajdują się w skrzynkach.
    Oczywiście, że otwierałem wszystkie możliwe skrzynki. Dropiło eq, przedmioty typu runy magii, błękitne pyły, po drodze był również klejnot potrzebny do wykonania jednego z zadań fabularnych ale tych dwóch niestety nie znalazłem.

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Ja również prawdopodobnie jeden z artefaktów do osiągnięcia posiadam w kopalni, pozostałe 4 udało mi się znaleźć. Nie uzyskałem go przy zejściu do 200 poziomu kopalni (przy pierwszej próbie od razu tam się dokopałem) jednak zdobyłem wszystkie pozostałe rzeczy. Uważam, że sprawiedliwa losowość powinna być jedynie w rzeczach niezbędnych do posuwania fabuły dalej (nawet tej nieobowiązkowej) a we wszystkich bonusowych rzeczach, takich jak osiągnięcia czy wzorce eq do kowala już nie.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Hubiot Zobacz post
    Ja również prawdopodobnie jeden z artefaktów do osiągnięcia posiadam w kopalni, pozostałe 4 udało mi się znaleźć. Nie uzyskałem go przy zejściu do 200 poziomu kopalni (przy pierwszej próbie od razu tam się dokopałem) jednak zdobyłem wszystkie pozostałe rzeczy. Uważam, że sprawiedliwa losowość powinna być jedynie w rzeczach niezbędnych do posuwania fabuły dalej (nawet tej nieobowiązkowej) a we wszystkich bonusowych rzeczach, takich jak osiągnięcia czy wzorce eq do kowala już nie.
    osiągnięcia się zgodzę, wzorce do kowala nie. Gorszy dostęp do eq stawia nas w tyle z wyścigiem zbrojeń/przygotowaniem do przyszłej fabuły.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik Avatar MasterOfPuppets
    Cytat Napisał Encyklompendium Zobacz post
    Też właśnie tutaj znalazłam, ale nie było tego wcześniej. Moja postać nazwała to rzeczami Yukiego, więc pewnie wymaga to znalezienia wcześniej tego NPC od kryształów do questu
    Możliwe, że na tym etapie określane jest gdzie znajduje się 5ty antyk. Albo kopalnia po raz drugi albo tam. Przez co może być niemożliwe uniknięcie drugiego zejścia.

Co do tej losowości w kopalni, to wydaje mi się, że jak jest dostępny item fabularny to skrzynki nam dają je po kolei bez żadnej % szansy(a z początku są 3 itemki + 5 recept więc całkiem sporo do otworzenia)

Uprawnienia