Zobacz wyniki ankiety: Czy potwierdzasz, że błąd istnieje?

Głosujących
1. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, potwierdzam, że błąd istnieje (również się z tym spotkałem)

0 0%
  • Nie, nigdy nie miałem tego błędu, a sprawdzałem warunki jego wystąpienia

0 0%
  • Nie zwracałem uwagi/Nie jestem w stanie sprawdzić

1 100.00%
  • Według mnie to nie jest błąd gry

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: [P3] Pomoc w walce z Trupimi Golemami *4 pobiera 5 energii

[P3] Pomoc w walce z Trupimi Golemami *4 pobiera 5 energii

Nie wiem, czy to tylko kwestia związana z pomocą (niby pomoc pobiera 1 energii bazowo), ale pomoc z trupiakami w grupie *4 pobiera 5 energii.
    Wtedy by się zgadzało, bo 1 + 4 energii, ale nie przypominam sobie, żeby tak to kiedykolwiek działało? Mogę się mylić.

Jeśli się mylę, no to temat do kosza.
    A jak się nie mylę, to i tak błąd jest dość drobny, ale nadal nim wtedy jest więc no.

Użytkownik Avatar Luxferre
    wydaje mi sie ze pomoc w walkach z potworami zawsze kosztuje 1 punkt energii, tak samo jest zreszta napisane tutaj: https://forum.mfo3.pl/showthread.php...stko-o-Energii

nie mam jak sprawdzic wiec nie wiem, ale powinno zabierac albo 1 albo 4, a nie 5
    ::::​)

Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    wydaje mi sie ze pomoc w walkach z potworami zawsze kosztuje 1 punkt energii, tak samo jest zreszta napisane tutaj: https://forum.mfo3.pl/showthread.php...stko-o-Energii

nie mam jak sprawdzic wiec nie wiem, ale powinno zabierac albo 1 albo 4, a nie 5
    No właśnie zawsze mi sie wydawało, że pomoc kosztuje tyle eny, ile potrzeba by było do zainicjowania walki.
    Chyba że to działa tak, że potrzebujesz 1 eny, żeby pomóc w walce i potem 4, żeby dostać drop. Tylko, że pobrało mi 5 energii od razu po pomocy.

Użytkownik
    Kosztuje 4 energii pomoc bo pomagałem komuś.

Użytkownik Avatar Clover
    Jedna z dwóch grup x4 była wcześniej grupą x5. Podejrzewam, że ta grupa zabiera 5 energii
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Cytat Napisał Clover Zobacz post
    Jedna z dwóch grup x4 była wcześniej grupą x5. Podejrzewam, że ta grupa zabiera 5 energii
    Obie grupy zabrały mi 5 energii.

Uprawnienia