Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Temat: Zaklęty Płaszcz

Użytkownik Avatar Fang

Zaklęty Płaszcz

Opis: Sługa Czarnoksiężnika zamieszkującego w posiadłości na terenach domeny ukrytej przed zwykłymi mieszkańcami Arkadii. Strzeże gabinetu swojego pana przed nieproszonymi gośćmi.
    Odblokowuje dostęp do
    Używane ataki, zdolności oraz przedmioty
    Przygotowanie do walki
    Taktyki
    Ostatnio edytowane przez Fang ; 22-06-2025 o 23:05
    A to ci historia.
    To moja misja i sens życia. By odmieniać wszystko na lepsze. ~ Asgalon
    Odrodzenie Black Legion

hurzysta
    Konto usunięte
    dopisz pierścień z głębin i polarne buty do polecanego eq, refleks raczej jest do wywalenia, polecam brać precyzję, bo dostajemy 3 trafione drenaże i 4 przebicia za free, na przeczekaniu używa pomyślności, dlatego ważne jest by użyć go dopiero w momencie gdy płaszcz jest na 3 runy + 1 hit lub gdy po naszym dublu będziemy mieli na sobie jakiś pozytywny status, używa też trującego pocisku https://s1.mfo3.pl/game/details.php?bid=b669a4c8c

Wyedytowałem, przenosze
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Absolute
    Cytat Napisał Fang Zobacz post
    Rewersja do 90 poziomu jest używana co 8 tur od tury 9., a od 90 poziomu włącznie co 10 tur od tury 11.
    Do 87 lvl 9 -> 8 tur.
    88-89 lvl 10 -> 9 tur.
    90+ lvl 11 -> 10 tur.
    VV: Poprawione
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 18-06-2025 o 16:15
    To offend a weak man, tell him the truth.

Użytkownik Avatar shayne
    Cytat Napisał Fang Zobacz post
    Koszmar jest używany gdy gracz nie ma na sobie żadnego statusu - pozytywnego, czy negatywnego, zatem warto rozplanować walkę tak, aby zawsze jakiś na sobie mieć.
    niestety płaszcz użył koszmaru kiedy miałem tylko spowolnienie, więc można to zmienić po prostu na pozytywny status.

Cytat Napisał shayne Zobacz post
    niestety płaszcz użył koszmaru kiedy miałem tylko spowolnienie, więc można to zmienić po prostu na pozytywny status.
    Proszę o raport z walki.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Clover
    Ciekawe, na mnie nigdy nie użył przy negatywnym statusie, czyżby zależne od poziomu? Albo może od statusu?
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

spróbuj zawalczyć z nim tak, żeby spowolnienie nałożyła ci rewersja/zdolka: spowolnienie
    wydaje mi się, że wpływ na to ma fakt, że dostałeś je z koszmaru.
    Cześć zbóje

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    nie da się w skrypcie sprawdzać z czego to dostał.

Użytkownik Avatar Absolute
    Cytat Napisał shayne Zobacz post
    Wydaje mi się, że nie jest to kwestia statusu, a tego, że gdy Płaszcz raz użyje Koszmaru, to spamuje nim dopóki nie nałożysz sobie pozytywnego statusu. Koszmar użyty na spowo był drugim koszmarem pod rząd, pierwszego koszmaru użył gdy nie miałeś żadnych statusów.
    To offend a weak man, tell him the truth.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Absolute Zobacz post
    Wydaje mi się, że nie jest to kwestia statusu, a tego, że gdy Płaszcz raz użyje Koszmaru, to spamuje nim dopóki nie nałożysz sobie pozytywnego statusu. Koszmar użyty na spowo był drugim koszmarem pod rząd, pierwszego koszmaru użył gdy nie miałeś żadnych statusów.
    see, mi nawet to się nie przydarzyło. Używał na mnie koszmaru i potem nie spamował, bo miałam negatywny status. Zaczynam myśleć, że może to być kwestia poziomu.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik Avatar shayne
    teraz drugiego użył gdy miałem ślepotę i klątwe, również z poprzedniego koszmaru (nie był pod rząd tylko po 3 turach)

głowa mi wybucha od tego skryptu, kto to tworzy??

Uprawnienia