Czy ma ktos jakies potwierdzenie ze w kopalni na 100% moga byc 2 artefakty? Pytam czy ktos tak mial przy 2 lub wiecej wejsciach. Osobiscie sam przy 1 wejsciu mialem tylko jeden.
Czy ma ktos jakies potwierdzenie ze w kopalni na 100% moga byc 2 artefakty? Pytam czy ktos tak mial przy 2 lub wiecej wejsciach. Osobiscie sam przy 1 wejsciu mialem tylko jeden.
Moge powiedziec ze znalazlem 5 w porcie handlowym w worku przy koniach
Ostatnio edytowane przez RaZoR ; 07-07-2025 o 20:02
No właśnie to jest kolejna sprawa. Udało się zapalić wszystkie posągi i dostałem antyczną tarczę, ale dwóch pozostałych artefaktów jak nie ma tak nie było. Na kopalni byłem 200 pięter w dół, co więcej - jeszcze tam wracałem i wydałem łącznie 3500 eny i dalej nie ma... więc nie za ciekawie.
W związku z powyższym nawiązując do tematu w mojej opinii nie została przewidziana sytuacja, że jeśli artefakty są i znajdują się w kopalni powinny zostać wydobyte/dropić po XXXX spalonej energii tak jak ma to miejsce w przypadku kopania mapy w starej kopalni - taki ogranicznik powinien zostać wprowadzony, jeśli nie to powinna znaleźć się gdzieś informacja uprzedzająca, że graczu za te cudowne osiągnięcie i 200 żetonów możesz spalić nawet 10k eny i dalej nie znaleźć tego czego szukasz
PS. pomysł dot. wprowadzenia ogranicznika został podrzucony Tomiemu na priv ale u niego różnie bywa z odpowiedziami więc pomysł zostawiam też tutaj