Zobacz wyniki ankiety: Czy potwierdzasz, że błąd istnieje?

Głosujących
0. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, potwierdzam, że błąd istnieje (również się z tym spotkałem)

0 0%
  • Nie, nigdy nie miałem tego błędu, a sprawdzałem warunki jego wystąpienia

0 0%
  • Nie zwracałem uwagi/Nie jestem w stanie sprawdzić

0 0%
  • Według mnie to nie jest błąd gry

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: [P3] Pomoc w walce z Trupimi Golemami *4 pobiera 5 energii

[P3] Pomoc w walce z Trupimi Golemami *4 pobiera 5 energii

Nie wiem, czy to tylko kwestia związana z pomocą (niby pomoc pobiera 1 energii bazowo), ale pomoc z trupiakami w grupie *4 pobiera 5 energii.
    Wtedy by się zgadzało, bo 1 + 4 energii, ale nie przypominam sobie, żeby tak to kiedykolwiek działało? Mogę się mylić.

Jeśli się mylę, no to temat do kosza.
    A jak się nie mylę, to i tak błąd jest dość drobny, ale nadal nim wtedy jest więc no.

Użytkownik Avatar Luxferre
    wydaje mi sie ze pomoc w walkach z potworami zawsze kosztuje 1 punkt energii, tak samo jest zreszta napisane tutaj: https://forum.mfo3.pl/showthread.php...stko-o-Energii

nie mam jak sprawdzic wiec nie wiem, ale powinno zabierac albo 1 albo 4, a nie 5
    ::::​)

Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    wydaje mi sie ze pomoc w walkach z potworami zawsze kosztuje 1 punkt energii, tak samo jest zreszta napisane tutaj: https://forum.mfo3.pl/showthread.php...stko-o-Energii

nie mam jak sprawdzic wiec nie wiem, ale powinno zabierac albo 1 albo 4, a nie 5
    No właśnie zawsze mi sie wydawało, że pomoc kosztuje tyle eny, ile potrzeba by było do zainicjowania walki.
    Chyba że to działa tak, że potrzebujesz 1 eny, żeby pomóc w walce i potem 4, żeby dostać drop. Tylko, że pobrało mi 5 energii od razu po pomocy.

Uprawnienia